Podzimní trendy v obuvi. Co se nosí?

14.09.2020 | Krása a móda

Nabídka módních mol je letos mnohem menší než dříve. To však neznamená, že si v obchodech můžete vybírat jen ze samých ležáků a stále dokola kopírovaných kousků. I boty se rozhodly chytit příležitost za pačesy a na módních policích v obchodech s módou se objevují v plné kráse.

Takže po jakých modelech sáhnout, pokud nechcete být úplně OUT? Představíme vám nejoblíbenější letošní trendy, a to od barev až po střih a tvar.

Barevné spektrum bude pestřejší, než kdy dřív

Boty dokážou váš outfit posunout o úroveň výš i ve chvíli, kdy si nechcete nebo nemůžete kupovat nové oblečení. A jaké barvy jsou letos v kurzu? Stále se objevuje oblíbená korálová, doplněná navíc fuchsiovou. A pro milovníky přírody se nabízí i hráškově zelená nebo hořčicově žlutá. Jen pamatujte na to, že nejlépe vypadají v kombinaci s neutrálními barvami oblečení – béžovou, šedou apod. Naopak chybu neuděláte ve chvíli, pokud k nim barevně sladíte nějaký doplněk (šátek, větší přívěsek na kabelku apod.).

Ale nebojte se, i boty umějí být trochu umírněnější. A právě proto se to letos na trhu jen hemží bílými lodičkami nebo krémovými kotníčkovými botami. Ty vypadají maximálně něžně, což se v mnohých situacích zcela jistě vyplatí. Bílá barva působí poměrně univerzálně, a tak se hodí k mnoha zajímavým outfitům. Nebudete muset nijak zbytečně vybírat ostatní oblečení a ušetříte si čas na další nákupy.  

Trendy jsou i robustní kousky

Šněrovací kanady, tenisky na platformě a další kousky inspirované army stylem a teenagerovskou rozpustilostí se opět vracejí, aby udávaly módní trendy. Na galavečer si je sice asi nevezmete, ovšem do města nebo na nákupy vám poslouží více než skvěle. A že se takoví obři nehodí k sukni? To už naštěstí dávno není pravda.

Náš tip: Pokud si vybíráte platformy na podpatku, dbejte na to, aby byl opravdu silný. Jinak bude ohroženo vaše pohodlí při chůzi i zdraví vašich nohou. To si jistě nepřejete. Náprava takovéhoto problému pak bývá zbytečně komplikovaná a mnohdy i nereálná.

Kozačky nad kolena prostě musíte mít

Že do vašeho botníku ještě nezamířily? Tak to rozhodně napravte! Vypadají skvěle k šatům i sukním. A to zvláště ve chvíli, kdy se vám je povede sladit do téže barvy. Čím vyšší jste, tím vyšší tělo boty si můžete dovolit. Naopak drobnější a silnější ženy by neměly kupovat žádné boty, které jim dosahují výše než těsně nad kolena.

Vyplatí se vsadit na starou dobrou klasiku, která dává přednost tvarování lehce do špičky. Módní „useknuté“ předky bot vypadají dobře jen málokdy. Takže pokud se vám nelíbí, nenuťte se do nich, být svá je mnohem lepší než za každou cenu slepě následovat trendy.

Flitry, přezky a další třpytivá paráda

Chcete se vrátit do holčičích let? S podzimními trendy se vám to letos jednoznačně povede. IN je všechno, co se blýská a je vidět na dálku. Dokonce je „povoleno“ ozvláštnit starší, ale stále ještě funkční boty např. nějakou broží nebo řetízkem. A budete IN za pár vteřin.

Náš tip: Že nemáte právě kreativního ducha? Nevadí, vyzkoušejte slevové kódy na Bonipo.cz a pořiďte si přesně takovou obuv, po jaké toužíte, aniž by to vaše peněženka jakkoli poznala.

Kotníkové kozačky užijete i v dešti

Jde o další univerzální kousek, který vás rozhodně nikdy nenechá na holičkách. Kotníkové kozačky sice vypadají na první pohled jako nepovedený hybrid mezi dvěma nekompatibilními obuvnickými styly, ale opak je pravdou. Udrží vás v teple i za podzimní plískanice, a přitom si stále zachovají glanc. Stejně jako vy.

Variantou pro „hodné holky odvedle“ jsou pak bílé tenisky. I těm je letos přáno. Jen s tou údržbou to bývá obvykle tak trochu na draka...

Když se řekne boty, jen stěží byste našli ženu, která by měla doma jen dvoje nebo troje. Chcete být stylová, ale nemáte ráda utrácení? Pak vyzkoušejte slevové kupóny do obchodu eObuv od Bonipo.cz. Tihle specialisté pro vás každý den vyhledávají ty nejlepší akce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat