Nedělejte se zbytečně starší

Doplňky můžete svůj vzhled buď hodně vylepšit, nebo bohužel i pohoršit. Můžete vypadat buď elegantně, nebo lacině. Ale i mladě, nebo staře. Víte, jak vybírat?

To, jak budete vypadat celkově, stojí a padá s volbou správných doplňků. Dávají vzhledu náboj, elegantní akcent a přidávají jednoduše to „něco“. V nejhorším případě vám doplňky mohou přidat i několik (desítek) let navíc.

Sady

Náušnice a řetízky, které perfektně ladí, připomínají závěrečný maturitní ples. Od určitého věku působí sada stejných klenotů spíš beznadějně a upjatě. Moderní a vhodná pro každý věk je kombinace různých kovů – dokonce je dovolený i mix stříbra a zlata.

Nevhodné kovy

Sice se k sobě stříbrné a zlaté šperky hodí, ale měla byste to vždy vyzkoušet na vlastní kůži. Pokud patříte k teplým typům, můžete se stříbrným šperkem působit bledě, a tím pádem i staře. A to stejné platí i pro studený typ a zlaté šperky.

Brože

Máte oblíbenou brož po babičce? Nebojte, tu ze své šperkovnice vyhazovat nemusíte. Spíš byste měla dávat pozor na to, jak ji nosíte. Nedávejte si ji jako vaše babička na klopu oblíbeného saka, ale použijte ji třeba jako náhradu za knoflík u svetru. Přitáhne pozornost a vzhledu dodá elegantní nádech.

Brýle

Špatné obroučky brýlí z vás udělají stařenku velmi rychle. Zapomeňte na levné brýle z obchoďáku a raději investujte o trochu více. Na trhu už dnes najdete nespočet modelů, ze kterých si vyberete ty správné pro svůj tvar obličeje, nebo dokonce takové, které vaše přednosti podtrhnou.

Vintage

Dnes velmi oblíbený styl má jeden velký zádrhel. Je totiž takový malý, jemný rozdíl mezi oblečením inspirovaným minulostí a skutečně starým oblečením. I když ten stejný styl byl moderní už před 20 lety, nový může mít jednoduše modernější náboj. Rozlučte se proto se zvonovými džínami ze sedmdesátých let a pořiďte si raději nové.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat