Oblíbený černý outfit nemusí být nudný

Černý outfit miluje hodně žen. Dokáže působit velmi elegantním dojmem. Jen kdyby s ní nebyl jeden problém: velmi rychle může sklouznout do nudy. My vám ale ukážeme triky, jak ani když budete oblečená v černé od hlavy až k patě, monotónně rozhodně vypadat nebudete.

Jsou ženy, které nejraději nosí černou a nejlépe každý den. Černé kozačky, černé kalhoty, černý svetr – hlavně všechno co nejtmavší. A proč taky ne? Nakonec černá je vlídná k postavě a sluší každé ženě. Až na ten jeden nepříjemný problém – celočerný outfit vypadá rychle monotónně a nudně… Naštěstí ale existují ženy, které mají výjimečný cit pro módu a dokážou černé oblečení trochu oživit malými triky. A my se od nich můžeme jenom učit…

Kombinujte různé látky

Jednoduchý způsob, jak černé propůjčit trochu vzrušující vzhled, je kombinovat různé druhy látek. Vyzkoušejte třeba černý svetr s černými hedvábnými kalhotami a sametovými lodičkami. Tak budete sice celá v černé, ale různé struktury budou každá jinak odrážet světlo. A tím bude váš vzhled mnohem zajímavější. 

Vezměte si jeden detail v jiné barvě

Musí to být ale jen malý kousek, třeba boty nebo lem kalhot. Pokud doplníte vzhled nenápadným detailem, dodáte mu to „něco“ navíc, i když zbytek bude černočerný. Začněte třeba náušnicemi, malou broží, a nakonec skončíte třeba i u bílých bot.

Hrajte si s průsvitnými materiály

Večernímu oblečení dodáte šmrnc průsvitnými látkami. K černým kalhotám si tak vezměte třeba černý průhledný top. Vzhled, na který je potřeba trochu odvahy, ale výsledný efekt se vyplatí.

Mějte správný make-up

Pokud váš obličej bude zářit, bude každému jedno, jakou barvu máte oblečenou. S nádhernými stíny nebo rudými rty dodáte černému outfitu otočením ruky úplně jiný rozměr.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat