Dopřejte si manikúru jako od profíka

Perfektní manikúra je klíčem k pěstěnému vzhledu. A s těmito praktickými pomocníky docílíte i v domácích podmínkách stejných výsledků jako v profesionálním studiu.

Domácí manikúrou navíc můžete ušetřit docela dost peněz. Ale ne vždy je výsledek bezvadný. Někdo zkrátka nemá dostatečné klidnou ruku, druhý naopak dostatek trpělivosti nechat lak na nehty pořádně zaschnout. Naštěstí ale existují praktické nástroje a výrobky, které se postarají o to, aby domácí manikúra vypadala skutečně správně. A jaké byste si tedy měla rozhodně pořídit?

Držák laku na nehty

Kdo si lakuje nehty doma u stolu, zná určitě ten problém, kdy lahvička s lakem klouže ze strany na stranu pokaždé, když chcete namočit štěteček. A přesně k tomu je určený držák na lak. V něm je totiž lahvička stabilní a ulehčuje tak celé lakování, bez toho, aniž byste se museli obávat, že se obsah vylije na stůl.

Výplň na nerovnosti nehtu

Jen na nehtu s rovnoměrným povrchem může být manikúra opravdu bez chyby. Abyste vyrovnala povrch nehtu, a navíc ho chránila před škodlivými chemickými látkami, doporučuje se použít takzvaný podlak nebo eventuálně speciální vyplňovač rýh.

Top coat neboli vrchní lak

Profesionálně ošetřené nehty se poznají především podle lesku. Doma takového lesku velmi snadno docílíte vrchním lakem, který navíc prodlužuje pevnost laku.

Opravný lak na nehty

Malé důlky, otisky, prasklinky a škrábance dokážou opravdu naštvat, pokud jste lakování věnovala opravdu dlouhou dobu. Dobrá zpráva je, že nemusíte hned odlakovávat celý nehet a začínat od začátku. Speciální opravné laky totiž umí problém opravit během několik minut.

 

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat