Módní optické iluze pro zeštíhlení postavy

Ne všechny ženy se mohou pochlubit útlým pasem a dlouhýma nohama modelky. Ovšem každá může využít veškeré možné fígle, aby její silueta vypadala opticky užší! To byste nevěřili, co s robustnější postavou dokáže hlubší výstřih, rafinované řasení a modrá barva!

Vaše konfekční velikost rozhodně neodpovídá číslu 36? No a co? Nač si z toho dělat vrásky, nervy a těžkou hlavu! A vůbec, zeštíhlit se vlastně můžete takřka okamžitě a lusknutím prstu – i bez drastických diet. Už jste slyšela o tom, že dobrý vizážista je schopen „umazat“ až 20 procent tělesné hmotnosti jen díky tomu, že si pohraje s barvami i střihem oblečení? Pokud dovolíte, dnes jeho funkci převezmeme a poradíme vám pár nedocenitelných triků. Jaké optické iluze mohou hodně vylepšit siluetu?

Hlubší výstřih odpoutá pozornost

Máte-li trochu širší stehna, která je třeba trochu „zamaskovat“, přímo se nabízí volba hlubšího výstřihu. Nejenže zraky okolí budou směřovat k plnému a přitažlivému dekoltu, ale dokonale to vyváží spodní a horní část těla. Šaty, sukně nebo kalhoty navíc v dolní části vypadají mnohem užší, což je zatraceně žádoucí.

Jak je to s barvami?

Základ úspěchu spočívá v odhadnutí osobního barevného typu i vhodné kombinaci jednotlivých součástí outfitu. Obecně platí, že tmavé tóny zeštíhlují, ale není třeba sázet jen na černou. Skvěle funguje i modrá, olivová či fialová, která linii zúží a prodlouží. Dalším pravidlem je, že temné kousky garderoby by se vždy měly promíchat s něčím světlejším.

Zaměřte se na materiál

Aby se z vašeho modelu nestal nudný a nicneříkající monolit, nebojte se experimentování a mixování různých materiálů. Vždyť fantazii se meze nekladou! Chcete působit „hubenějším“ dojmem? Raději než tuhé, neohebné látky si dopřejte jemné splývavé materiály, jako je například hedvábí, krajka nebo kašmír. Dobrou službu vám prokáže i rafinované řasení. Všechno, co je rozevláté a vzdušné, totiž dokáže zjemnit i robustnější postavu. Přesvědčíte se „na vlastní zrcadlo“?

 






Celkem 10 komentářů

lipánek
25.01.2021
lipánek
25.01.2021
Fedor
17.01.2021

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat