Chytré zimní oblečení s nespornými výhodami

Čepice, díky níž uvidíte jako ostříž, a to i za tmy? Antibakteriální nákrčník, co je odolný vůči špíně i opotřebení? To jsou parádní „vychytávky“! Možná vás nadchne také vyhřívané oblečení, na které si mrazy nepřijdou.

Ach, ta zima! Jistě se shodneme na tom, že toto roční období nepatří k těm nejoblíbenějším. Teploty bývají pod bodem mrazu a vlhko zalézá i do tlustých ponožek. Slunce se svými paprsky dost šetří a brzy se stmívá. Jako by toho už tak nebylo dost, venku navíc poletuje i riziko nákazy koronavirem, což k dobré náladě a psychické pohodě nepřidá. Je na takové drsné podmínky připraven i váš šatník? Třeba o tyhle kousky je teď nebývalý zájem…

Oblečení s vlastním topením. To prostě chcete!

Vyhřívané oblečení představuje skvělý způsob, jak se udržet v teple i v tom nejchladnějším počasí. Ať už se jedná o termoprádlo, trička, vesty, ponožky či rukavice, budete se cítit „jako v bavlnce“. Využít se dá při zimních sportech, rybaření, jízdě na motorce, turistice, práci na zahradě a samozřejmě i běžném nošení. Vyhřívání obstarávají karbonová vlákna i dobíjecí baterie s několikahodinovou výdrží. Ideální intenzitu ohřevu si dokonce můžete zvolit sami, a to podle aktuálních potřeb. Co dalšího by se vám mohlo hodit?

Čepice s baterkou vás rozsvítí

Chcete vidět na cestu i po setmění? Zároveň mít chráněné uši a volné ruce? Pořiďte si čepici s odnímatelnou baterkou, jejíž světlo lze měnit. Převážná většina těchto čepic je opatřena i reflexními nášivkami, které vám zajistí bezpečnost na chodníku i v silničním provozu. Univerzální velikost pak padne na „každou hlavu“, takže pánové i dámy mohou za šera zářit ostošest.

Nákrčník, co odpuzuje bakterie? 

Nákrčník, to je věc! Je nesmírně variabilní, proto se dá nosit jako šála, kukla, maska, rouška, čelenka, potítko nebo doplněk k účesu. A v dnešní době seženete i ten, který aktivně ničí i odolné bakterie, a to díky mikropolyesterovým vláknům obsahujícím nanočástice stříbra. Elastický pružný materiál se dokonale přizpůsobí dospělým i dětem. Tenhle chytrý „šátek“ navíc zabraňuje tvorbě zápachu, odvádí pot a je rezistentní proti opotřebení. Také bývá rychleschnoucí a odolný proti špíně. Vyberete si ten svůj?

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat