Beauty trik dne: Sexy bez mini a extra výstřihu!

Obléci se sexy vůbec neznamená ukázat tolik nahé kůže, kolik jen konvence dovolují. Spousta žen je přitom stále přesvědčena, že jim přitažlivý vzhled zajistí kombinace miniaturní sukně a obřího výstřihu. Na takové kombinaci ovšem není nic rafinovaného.

Prvoplánové oblékání sice přitáhne oči kdejakého muže, ovšem nenechává žádný prostor pro fantazii. A přitom právě fantazii muži oceňují. Vypadat sexy neznamená ukázat co nejvíc. Jde to i jinak!

1. Pravidlo č. 1 zní, že pokud ukazujeme nohy, neměly bychom už příliš odhalovat dekolt.
A naopak – hlubší výstřih se obejde bez minisukně. Pokud totiž ukážete obojí, hrozí nebezpečí, že budete vypadat „lacině“…

2. Krajka je sexy! A navíc je tuto sezonu „in“, takže není problém sehnat krajkové šaty nebo krajkový top (mimochodem, krajkový neznamená průhledný), doplňte něčím vhodným a přitažlivý vzhled je zaručen!

3. Vsaďte na šaty
– nejlépe na takové, které budí dojem opravdového luxusu, ale nestály celé jmění. Decentní pouzdrové „malé černé“ (přičemž černá barva není podmínkou) umějí s ženskou figurou zázraky – určitě najdete střih, jenž padne zrovna vám.

4. Odhalená ramena a šíje jsou velmi přitažlivé. A zdůrazníte je poměrně jednoduše – vyčešte si vlasy do ohonu či drdolu a přidejte delší náušnice (nemáme na mysli obligátní obří kruhy, zkuste být trochu kreativnější).

5. Nepodceňujte boty – a už vůbec nepodceňujte elegantní podpatky. Nemusíte nosit deseticentimetrové jehly, ale chodit celé dny v plochých teniskách sexy určitě není…

6. Ano, červená rtěnka může být klišé, ale pokud doplňuje outfit, rozhodně vám pomůže vypadat přitažlivě. To samé platí o pečlivě nalíčených, výrazných očích. Nemusíte se zdržovat se složitým stínováním, pokud nestíháte, pozornost věnujte především řasám (pozor, slepené řasy se žmolky sexy nejsou). A mimochodem, zdůrazněte při líčení vždy buď oči, nebo rty – obojí vypadá „lacině“.

7. A ještě jednou vlasy – tentokrát ovšem ne jako prostředek zdůraznění šíje, ale přímo jako nástroj pro „sexy look“. Noste je rozpuštěné a snažte se vyvolat dojem, že jste se právě vyškrábala z postele po divoké noci (ovšem nikoli že jste ráno nenašla hřeben). Klíčem je objem a případně i vlny.

8. Nezapomeňte na dokonalou manikúru – i když budete vypadat sebedokonaleji, s neupravenými nehty celý dojem pokazíte.

9. Úsměv a sebevědomí – na tyhle atributy nikdy nezapomínejte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat