Šokující tvary šperků jen pro odvážné

Říká se, že sex vládne světu. Ať už si o tomto tvrzení myslíte cokoli, nedá se popřít, že se jeho vlivu podmanili i výrobci šperků. Oslovil by vás přívěsek ve tvaru vaginy? Nebo byste dala přednost náušnicím, které jako by „z oka vypadly“ mužskému penisu?

Šperky jsou neodmyslitelnou součástí módy již od nepaměti. Ostatně, první písemné zmínky o nich jsou staré sto tisíc let. Tehdy se vyráběly z provrtaných zvířecích zubů, ozdobných mušlí a hliněných korálků. Později se začaly využívat drahé kovy a kameny, které byly odznakem vyššího postavení svých nositelů. Dnes jsou tyto ozdoby k vidění u mužů i žen, přičemž některé jsou decentní, jiné vyvolávají spoustu otázek. A teď se přiznejte, měla byste odvahu na tyhle kousky?

Náušnice ve tvaru penisu? I ty jsou v kurzu

Pověsit si na uši mužský pohlavní orgán, to už chce pořádnou kuráž. A možná i dávku flegmatismu, který odolá rozpačitým pohledům okolí. Většina takových „klenotů“ pochází z dílen ručních prací, proto se jednotlivé výrobky mohou lehce lišit velikostí, tvarem i barvou. Pořád v nich ale každý bezpečně pozná nedílnou součást pánské rozmnožovací soustavy, která by se možná měla nosit až po desáté večer.

Vaginální přívěsek jako další žhavé zboží

Elastická trubice svalů, jejíž přední stěna je o dva centimetry kratší než zadní, zasáhla do kreativního umění v mnoha směrech a podobách. Vagině totiž zasvětil své dílo nejeden sochař, stejně jako malíř, básník, zpěvák či režisér. Bylo by tedy divné, kdyby se pochva neobjevila i v klenotnictví! Ovšem těžko říct, jaké poselství přináší zavěšená na řetízku, na němž se leskne do všech směrů.

Prsní náhrdelník, neobvyklá věc

Na zahraničních serverech, které čerpají inspiraci z módních přehlídek i kolekcí předních světových návrhářů, se roztrhl pytel také s „prsním artiklem“. A pozor, náhrdelník s přívěskem ňader začal být velice oblíbený. Ženy ho nosí jak ve stříbrné, tak i zlaté či bílo-zlaté verzi, zatímco muži jim nevěřícně hledí do výstřihů. Jak byste se ke kulatému skvostu s věrnou kopií bradavek postavila vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat