Buďte šik v modelech svého milovaného

Zase zoufale stojíte před skříní a spíláte nad tím, že nemáte co na sebe? Oblékněte si košili, džínsy nebo svetr své drahé polovičky! I jeho hodinky se šálou se na vás budou hezky vyjímat.

Od té doby, co muži beztrestně nosí perlové náhrdelníky, boty na podpatku i kabelky, se tlustá linie mezi pánskou a dámskou módou navždy smazala. Když ti, kterým v krvi koluje testosteron, lačně pokukují po našem šatníku, proč bychom nemohly udělat to samé? Tyhle kousky si od svého milovaného můžete klidně vypůjčit!

Košile. A nejen ta kostkovaná

Tak samozřejmě, pro muže jsou business košile nejvhodnější do společenských kalhot, ideálně pak pod sako. Vsadí-li ale na stejnou věc příslušnice něžného pohlaví, a to společně s džínsy, vypadá ležérně a trochu rebelsky. Na tom, zda si k tomuto modelu obuje červené lodičky nebo třeba pohodlné tenisky, vůbec nesejde! Ovšem nejen čistě bílá, i flanelová košile v kostkovaném vzoru může být módním ternem.

Oversize svetr sluší všem

Pulovr ze skříně vašeho partnera se tváří jako parádní trendy úlovek. A navíc vám ušetří nekonečné hodiny, které byste jinak strávila hledáním toho pravého oversize svetru. Hodí se k němu legíny i vysoké kozačky, ale nevylučují se ani teplé válenky. Pokud bude mít navíc hlubší výstřih, lehce vykukující krajková podprsenka tomu všemu dodá sexy šmrnc.

Jeho džínsy? Proč ne

Boyfriend džínsy. To jsou takové, které jsou celkově širší a kratší. A ano, ženy na jejich pohodlnost nedají dopustit. Proč je ale nutně hledat ve svém oděvním oddělení, když se dá sáhnout přímo „ke zdroji“, tedy po těch originálních, jež nosí vaše drahá polovička? Stačí ohrnout nohavice, vsunout do nich pásek a základ stylového outfitu je na světě.

Hodinky nesmějí chybět

Že se robustní pánské hodiny na něžném zápěstí neskutečně vyjímají, o tom není sebemenších pochyb. Tak toho využijte! A když už budete v tom pátrání po doplňcích, klidně se poohlédněte i po černém koženém náramku, šále, šátku nebo větší tašce na dokumenty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat