Kabáty pro stylový podzim. Vyberte si, ve kterém zazáříte!

Hlavním hrdinou každého podzimního šatníku je bezesporu kabát. Vždyť který jiný kousek nosíte bez přehánění dennodenně? Na jeho výběru si proto dejte opravdu záležet. Ve kterých kabátcích letos nejvíce zazáříte?

Právě kabát je tím kusem oblečení, ve kterém strávíte nejvíce času. Až se vydáte na jeho lov, zvažte také to, jaké boty/kabelku/oblečení nosíte nejčastěji. Pokud máte našetřeno jen na jeden jediný, neznamená to, že se musíte uchylovat k černé klasice. Té je v českých ulicích až až. Je váš šatník barevně chudý? Tím spíš si pořiďte barevný kabát, který vás pořádně rozzáří. Chcete-li vsadit na nějakou neutrálnější barvu, vyměňte černou za krémové odstíny nebo třeba šedou. Jakkoli se mluví o „nudné šedi“, šedý kabát vypadá skvěle a bude se vám hodit ke všemu. A jaké jsou trendy pro letošní sezonu?

Minimalismus

Trendem číslo jedna je minimalismus. Jednoduché kabátky, které často nemají viditelné ani knoflíky ani zipy vypadají stylově a čistě. Krásně vypadají také kabátky s velkými límci a páskem v barvě kabátu v pase. Body navíc získáte za zmiňované barevné provedení.

Army

Dalším hitem podzimu je inspirace army stylem. Spousta kabátků proto letos připomíná důstojnické uniformy. Ať už si vyberete krátký kabátek do pasu nebo jeho delší verzi, zabodujete. Kabátky se často od pasu lehce rozšiřují, typické jsou také zlaté knoflíky, dvouřadé zapínání a aplikace na ramenou.

Parky

Dáváte přednost delším bundám a ležérnější módě vůbec? Pak se zaměřte na delší parky, které jsou letos bez výjimky projmuté v pase. Praktické jsou také ty s kožešinovou kapucí, kterou si můžete v případě nepřízně počasí nasadit.

Klasické trenčkoty

Pro milovnice klasiky tu jsou nesmrtelné trenčkoty, které i tentokrát zaplavily obchody. Obměnou jsou pásky, které trenčkoty často zdobí a stejně tak i netradiční střihy, zdůrazňují oblost boků. Tyhle kabáty se vám v šatníku neztratí – vytáhnout je můžete každým rokem.

Retro inspirace

Projdete-li si pár obchodů, určitě na ně narazíte také. Kabáty, inspirované dobami minulými. Typické jsou pro ně zkrácené tříčtvrteční rukávy a volnější, tak trochu oversize střihy. Novodobým prvkem, kteří do tohoto trendu návrháři promítli, jsou oblá ramena. Opravdová módní „libůstka“!

ADRESÁŘ:

H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
Vero Moda, OC Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
pietro filipi, Václavské náměstí 14/778, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat