Zabodujte se šaty s rukávy. Budete královnou podzimních dní

Odložit šaty na dno skříně a vytáhnout je až příštím rokem? V žádném případě. Pokud jste „šatový“ typ, užívejte si jich i nadále. Stačí, když se začnete zásobovat podzimními kousky. Bývají doplněné rukávy a na rozdíl od vzdušných letních šatů vám v nich nebude zima.

Většina žen má šaty spojené s létem a na podzim a v zimě tento kousek oblečení tak trochu neférově ignoruje. Šaty přitom unosíte i v chladnějším období. Určitě ale nezůstávejte u vašich oblíbených letních modelů. Nejde jen o to, že by vám v nich byla zima – letní motivy a lehké materiály vypadají v kombinaci s podzimní obuví a kabátkem trochu nepatřičně a mimo mísu. Pokud proto ještě „zateplené“ šaty nemáte, vyrazte na nákupy. V podzimních kolekcích jich objevíte spousty.

Volnější střihy bodují

Šaty na ramínka si nechte na večerní akce, na denní nošení dejte přednost šatům s delším rukávem. A nemusejí to být jen úpletové svetrové šaty, které se už nejspíš ve vaší skříni nacházejí. Podzim také přeje volnějším střihům. Jejich tvar můžete nechat vyniknout a stejně tak je můžete doplnit páskem. Tím necháte více vyniknout vašim ženským křivkám. Volnější šaty vypadají skvěle v kombinaci s krátkou délkou, ve které zazáří vaše nohy. Naprostou nezbytností jsou samozřejmě punčocháče – zpočátku si vystačíte se silonovými, jakmile se ochladí, zapojte do hry ty teplejší. Pokud si nejste jisté tím, ve kterém barevném provedení je vybrat, volte černou nebo jeďte „tón v tónu“ a vsaďte na odstín vašich bot.

Trendy podzimu

Ačkoli na podzim jsou k dostání hlavně typické tlumenější barvy šatů (za zkoušku stojí vínová, petrolejová a kobaltová), klidně se odvažte a vyberte si modely v odvážnějších barvách. V kurzu jsou také potisky, detaily v podobě nýtů a cvočků nebo šaty s průhlednými rukávky. Pokud toužíte po tom, aby vás šaty opticky zeštíhlely, vsaďte na trend, který bodoval už v loňské sezoně – tmavé bloky po stranách šatů. Pomohou vám také šaty, které mají odlišně barevný spodní a horní díl. Tmavší odstín by měl vždy padnout na problematické partie, světlejší a výraznější barvy umístěte na vaši výstavnější polovinu těla. Klasikou jsou také takzvané košilové šaty, které lichotí i plnějším postavám.

Šaty už máte – s čím je ale nosit?

Zkraje podzimu to bude jednoduché, přes šaty stačí přehodit kabátek, bundičku (kromě kůže zkuste i denim) nebo třeba kožešinovou vestu a více nemusíte řešit. Čím ale šaty doplnit, když se opravdu ochladí? Nebojte se přes šaty natáhnout pořádný huňatý svetr. Vyplétané horské svetry jsou letos v kurzu. Využít můžete také vaše oblíbené sáčko. To lehčí se vám pod kabát v pohodě vejde a v práci můžete zářit právě v něm. Šaty můžete doladit také kardigany, ty ale sluší hlavně šatům s výstřihem.

ADRESÁŘ:

Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Levi´s, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
pietro filipi, Václavské náměstí 14/778, Praha 1
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat