Bílý kalhotový kostým prostě musíte mít!

GALERIE: Kalhotový kostým. O privilegium, aby se k saku mohly stát alternativním doplňkem vedle sukně kalhoty, se bojovalo padesát let. Nakonec se to podařilo. Kalhotový kostým se hodí do zaměstnání, na odpolední party, nákup nebo jako večerní společenský oděv. Vybírejme u kalhotového kostýmu ženský střih a nenosme kravatu, abychom nevypadaly jako v pánském obleku. Nemáme to zapotřebí. Podívejte se, jaké nosí celebrity a na několik modelů z přehlídkových mol. Z našich hvězd se to moc povedlo Karolíně Kurkové.

Klasický kostým ve stylu „Chanel“ se zrodil až v roce 1954, když se jednasedmdesátiletá návrhářka vrátila po patnácti letech v ústraní opět do své pařížské dílny v ulici Comboni. Místo útlého pasu, zvýrazněného poprsí a široké sukně, nabídla jednoduchý kostým z mramorového tvídu, s rovným límcem, hladkým stojáčkem a výstřihem ke krku. Sukni v linii „A“ zkrátila pod kolena.

Nejslavnější výtvarník kostýmů své doby Orry Kelly tvrdil, že existuje jediná barva, která sluší všem, a tou je černá. Takže kostýmy, které nás nezklamou, jsou provedeny v tmavých barvách černé, temně červené, tmavě zelené, tmavě modré a hnědé.

Klasika, to je kostým s dlouhými rukávy a bílá halenka. Je známo, že kostým, ať už se sukní, nebo s kalhotami, je ideální oblečení do zaměstnání. Působí trochu přísně, proto je vhodné vzhled zjemnit náušnicemi, šátečkem, kolem krku, rozhalenkou nebo výraznější špendlíkovou broží. Drahý kostým kariéru nezaručí, ale zaručeně k ní pomůže.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat