Výstřih je nuda, odhalte rameno. V asymetrických šatech.

Sháníte originální, stylové a zároveň svůdné šaty na závěr horkého léta? Máme pro vás tip. Vynechejte pro jednou prvoplánové hluboké dekolty a zaměřte se na asymetrické šaty na jedno rameno. Vyberte si střih lichotící vaší postavě a uvidíte, že z vás pánové - a nejen ti - nespustí oči.

Nic proti dekoltům, ale určitě se shodneme na tom, že ty už jsou tak trochu okoukané. Zkuste se obléknout do šatů na jedno rameno a uvidíte, že na svůdnosti rozhodně neztratíte. Asymetrické šaty jsou navíc mnohem rafinovanější a vy tak budete sklízet pochvaly nejen pánů, ale i dam, které budou uznale obdivovat váš styl.

Které budou lichotit vašim křivkám?

Na výběr přitom máte širokou škálu střihů, díky kterým si ty pravé najde opravdu každá žena. Pokud vám příroda nebo pravidelná návštěva posilovny dopřála bezchybnou postavu, strávíte zkoušením šatů nejméně času. Rovným chlapeckým postavám budou slušet šaty se zdůrazněným pasem nebo nabíranou sukní (stylové jsou ty třeba ty peříčkové), které opticky přičarují křivky. Dámy, jejichž silueta připomíná přesýpací hodiny, by měly volit střihy, které nejsou ani přehnaně upnuté, ani volné a přirozeně kopírují postavu. Pakliže vás trápí kila navíc, volte splývavé lehké materiály a pokud nevlastníte výrazný pas, zase si pomozte staženým pasem. Šaty mohou být volnější, ale pozor, to neznamená o tři velikosti větší. Modelem, který spíše připomíná stan než šaty, příliš neuspějete.

Liší se samozřejmě i délka šatů, je jen na vás, jestli odhalíte nohy v mini střihu, vyrazíte v délce těsně nad kolena nebo si pořídíte šaty ve stylu antiky, které sahají až na zem.

Na denní nošení i večerní party

Co se týče módních trendů, výběr je opravdu široký. Bodují jak jemné pastelové odstíny, tak i výrazné barvy, potisky a vzory. V potaz samozřejmě musíte vzít také příležitost, na kterou chystáte šaty využívat. Lehké modely s květinovými potisky unosíte na běžné denní nošení, zatímco na večer zabodujete v šatech s třásněmi a la jarní přehlídka značky Gucci.

Žádná vykukující ramínka!

Pozor si dejte na výběr podprsenky, vykukující ramínka, včetně těch silikonových, jsou tabu. Pokud nemáte velká prsa a šaty nejsou průhledné, jděte klidně „naostro“. Pořídit si ale můžete také podprsenku bez ramínek, nebo pokud máte objemnější hrudník a bojíte se, že by si takový model s vašimi prsy neporadil, podprsenku korzetového typu. Jsou-li šaty hodně vykrojené a prádlo by i tak vykukovalo, zbývá varianta neviditelné samodržící podprsenky.

ADRESÁŘ

Halens, www.halens.cz
Asos, www.asos.com
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat