Bílé šaty 3x jinak: Svůdné kombinace od naší stylistky!

Zatímco na různé večerní příležitosti hojně využijte klasické „malé černé“, k létu neodmyslitelně patří „malé bílé“. Něžné šaty jsou navíc stejně variabilní, jako jejich tmavé kamarádky. Stačí přidat sáčko, prohodit pár doplňků, přidat klobouk a máte pokaždé jiný model. Zkuste to třeba takhle!

Sněhově bílá barva k létu patří stejně jako tmavší odstíny k podzimu. Pokud se ve vašem šatníku ještě bílé šaty nenajdou, určitě minimálně nějaké vyzkoušejte. Jaký bude jejich střih je jen a jen na vás, respektive na vaší postavě. Někomu sluší projmutý pas (chlapecké postavy i přesýpací hodiny), jiným ženám bude lichotit klasický pouzdrový střih (ten je vhodný i pro oblejší tvary) nebo šaty, které jsou projmuté pod prsy (zejména postavy typu jablko). Nezapomeňte, že čím jednodušší vaše šaty jsou (tzn. hladké, bez jakýchkoli aplikací), tím více se můžete při výběru ostatních komponentů odvázat.

Ležérní verze na den

První varianta se nabízí skoro sama. S čím si bílé letní šaty za každých okolností rozumějí, je denim a stejně tak i slaměné doplňky. Přes šaty proto zkuste přehodit džínovou vestu nebo při chladnějším ránu/ večeru klidně i džínovou bundičku. Pozor, neměla by být příliš volná. Výborně bude vypadat v kombinaci se slaměným kloboukem, nemusíte si přitom vybírat jen ty se širokou krempou. Trendy jsou klobouky ve stylu fedora, které navíc sluší většině žen. Boty volte na klínku nebo na platformě, povolené jsou i sandálky. Jehly si naopak s uvolněným stylem rozumět nebudou.


FOTO: šaty – Topshop, 1930 Kč
džínová vesta – Debenhams, 790 Kč
boty – Aldo, 2440 Kč
klobouk – New Yorker, 299 Kč
brýle – H&M, 230 Kč
set náramků – H&M, 130 Kč
kabelka – Topshop, 1610 Kč

Trend mixování barev

Bílá má jednu velkou výhodu, unese jakoukoli výraznou barvu. Často se proto stává vděčným objektem trendu color blockingu, kdy se kombinuje více nápadných barev najednou. K šatům tak klidně oblékněte barevné sáčko a v jiném odstínu vyberte pásek i další doplněk, třeba náušnice. Aby celek stylově ladil, držte se podobně laděných intenzit barev (tzn. pokud šaty doplníte jemnými pastelovými barvami, zůstaňte u nich) a jednu z barev klidně zopakujte.


FOTO: sako – eshop River Island, 1315 Kč
boty – Aldo, 730 Kč
pásek – H&M, 425 Kč
psaníčko – eshop Asos, 485 Kč
náušnice – Accessories, 249 Kč

Večerní klasika

Hledáte umírněnější verzi na večerní akci? Pokud se nechcete obléknout do barev, vyberte bílé jejího nejvěrnějšího parťáka – kontrastní černou. Doplňky můžete volit jak ve zlaté, tak i ve stříbrné. Druhá varianta nicméně působí vždycky o něco honosněji, zatímco zlatá je trendovější. Místo kabelky volte psaníčko, není nic horšího, než doladit večerní model velkou taškou, kterou taháte do práce.


FOTO: sako – Topshop, 1465 Kč
boty – Asos, 765 Kč
náušnice – Debenhams, 1199 Kč
lak – OPI Silver Shatter, 360 Kč
psaníčko – Mango, 1480 Kč

ADRESÁŘ:

Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Aldo, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Asos, www.asos.com
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
River Island, www.riverisland.com
Debenhams, Václavské náměstí 831/21, Praha 1
OPI The Nail Shop, nádvoří Slovanského domu, Na Příkopě 22, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat