Bez barevného sáčka se letos neobejdete. Máme pro vás 22 těch nej!

Na to, abyste oživily skladbu vašeho šatníku, nepotřebujete majlant a desítky nových věcí. Stačí, když si pořídíte kousek, který rozzáří každý model a zároveň se bude snadno kombinovat s tím, co už máte doma. Co třeba stylové barevné sáčko?

Neznáme ženu, které by neslušelo sako! Ať už si vyberete sáčko volnějšího „boyfriend“ střihu nebo si pořídíte to vypasované, které kopíruje vaši postavu, určitě ho využijete ve velkém. Unosit se dá totiž naprosto ke všemu. K oblíbené sukni, přes jakékoli šaty, na konci jara či v létě také v kombinaci s kraťasy a samozřejmě i k denimu. Takové sáčko má totiž jedno velké plus, zkombinovat ho můžete i s ležérnějšími modely, které okamžitě pozvedne o třídu výš.

V NAŠÍ GALERII NAJDETE I 4 EXTRA MODELY SESTAVENÉ NAŠÍ REDAKTORKOU NELOU!

Už nikdy známé „nemám co na sebe“

Sáčko vás zachrání i ve dnech, kdy nemáte co na sebe. Také se vám stává, že ráno stojíte před skříní a doslova panikaříte, že zkrátka nemáte v čem jít? Vytáhněte staré dobré džíny, jednoduché bílé triko a přes něj přehoďte barevné sáčko. Přidejte náhrdelník nebo pár náramků a nikdo nepozná, že jste u šatníku stála sotva dvě minuty. Na nohy obujte podpatky nebo klidně rovné polobotky, balerínky či mokasíny.

Nebojte se pustit do barevných kombinací

Spousta žen se barevným sakům vyhýbá z jednoho jediného důvodu – nevědí, se kterými barvami je nosit. Většina dam u nás přitom chodí v neutrálních barvách, se kterými se výrazné sáčko kombinuje doslova samo. Bát se ale nemusíte ani vzájemného mixování barev, trendy jim naopak přejí. Jemné pastelové barvy vypadají nejlépe v kombinaci s dalšími světlými odstíny, sytě růžové sáčko můžete naopak odvážně doplnit sukní v královské modré.

Sáčko padne i silnější postavě

Sáčko navíc lichotí i plnějším křivkám, stačí, když pod něj obléknete tmavší triko nebo tílko a po vašem silnějším bříšku nebudou ani stopy. Pokud máte širší boky a větší zadeček, volte prodlouženou délku, ale pozor, sako by nemělo sahat až pod zadek, ideálně by mělo končit v jeho polovině.

ADRESÁŘ

H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Ann Christine, OC Paladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Stradivarius, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Tally Weijl, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat