7 nejdůležitějších trendů léta. V čem budete zaručeně IN?

Také už se nemůžete dočkat chvíle, až odhodíte svršky a obléknete se do úchvatných, letních kousků? Nalaďte se s námi na nadcházející sezonu přehledem těch nejzásadnějších trendů, se kterými se návrháři „vytasili“. Dostanou vás divokými potisky, něžnou krajkou nebo luxusním pojetím sportovního stylu?

Jen máloco se mění tak rychle, jako módní trendy. To ovšem neznamená, že byste jim měly bezhlavě podléhat a šatník divoce zásobovat vším, co je zrovna in. Nikdy ale není na škodu omrknout, s čím oblíbení módní géniové přišli a co z toho by mohlo padnout právě vám.

Vzorňačka

Hotový vzor ctnosti, právě tak vypadaly modelky na přehlídce značky Louis Vuitton. Panenkovské šaty, nažehlené límečky a roztomilé čelenky ve vlasech. Pokud vás baví něžný dívčí styl, určitě si letos přijdete na své. „Slušňáckými“ oblečky se totiž po vzoru značky zásobují snad všechny obchody.

Krajka

Krajka je materiálem číslo jedna. Objevovala se snad v každé druhé kolekci, nás zaujala hlavně u značky Valentino a Dolce&Gabbana. Na krajce nám je sympatická její univerzálnost, ve světlých šatičkách s rukávky budete za panenku, s tmavým krajkovaným topem se naopak proměníte ve femme fatale.

Kapka v moři

Spousta návrhářů včetně Petera Pilotta a Sarah Buton se pro inspiraci nebáli ponořit doslova do oceánu. Motivy podvodního života, inspirace korály nebo barvy moře musí nadchnout snad všechny milovnice módy.

Jemně!

Zatímco letošní sezoně vládly výrazné barvy, letošní paleta je o něco tlumenější. V kurzu jsou hlavně pastelové tóny, říznuté bílou. Skvělé je, že se mezi sebou velmi snadno mixují a sluší téměř všem.

Potisky

A teď něco pro odvážné. V módě jsou totiž divoké potisky, a pokud si je troufnete zkombinovat mezi sebou, chybu rozhodně neuděláte. Obléknout se můžete do těch abstraktních, ale pokud máte smysl pro humor, klidně to zkuste se zeleninovými motivy jako Dolce a Gabbana.

Sport nesportovně

Sportovní styl je v kurzu, ovšem ve své luxusní a stylové podobě. Žádné „sešmajdané“ tenisky a vytahaná trika, jděte na to podobně jako Marc Jacobs.

Zkrácené topy

Tentokrát jste vaše předsevzetí dodržely a poctivě od zimy dřely v posilovně? Neschovávejte si vaše „vymakané“ bříško jen pro sebe a nebojte se ho poodhalit ve zkrácených topech. Inspiraci najdete u značky Dolce a Gabbana.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat