Móda s vůní exotiky. Oblékla byste si šaty s názvem Japonský dressing?

Módní návrhářka Gábina Páralová respektuje individualitu a rozmanitost každé ženy, namísto pomíjivých trendů nabízí osobitost, nadčasový styl, prvotřídní kvalitu a zpracování. Léto v modelech Gábiny Páralové voní exotickými dálkami.

Kolekce s názvem Japonský dressing je jemná, variabilní, má jednoduchou siluetu, sluší ženám různého věku i tělesných proporcí. Šaty, sukně, topy, kalhoty i kabát v jemných tónech s kontrastní ostře žlutou barvou... na první pohled nepřehlédnutelné originály spojují extravaganci s praktičností, jsou pohodlné a velmi dobře nositelné. Stvořené pro dlouhé letní dny, ať už se rozhodnete je prožít na romantické procházce, na pracovní schůzce, v divadle či ve společnosti.

Gábina Páralová obléká Táňu Vilhelmovou, Lenku Dusilovou, její šaty mají i herečky Klára Melíšková, Nela Boudová, Jitka Čvančarová, skvostnými róbami vybavila finalistky České miss.

Hrát si s nůžkami a látkou, šít, háčkovat, vymýšlet, kreslit a pak i realizovat své vlastní kreace Gábinu Páralovou bavilo už od dětství. První kolekci své značky GP veřejnosti představila v roce 1994 na multimediální módní show v Brně. O dva roky později v Brně otevřela vlastní butik, po dlouhém hledání optimálních prostor, nabízí Gábina Páralová svou originální módu také v centru Prahy,







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat