Neonové barvy: Už vás nikdo nepřehlédne. Troufněte si na ně!

Top, šaty, kabelka nebo třeba jen náhrdelník. Ať už je umístíte kamkoli, můžete si být jisté jedním – v davu se rozhodně neztratíte. Neonové barvy jsou velkým hitem letošní sezony. Zářivě oranžová, růžová, ostře žlutá nebo třeba nepřehlédnutelně modrá. Troufnete si na ně?

Neonové barvy jsou módním protipólem k dalšímu trendu letošního jara a léta – jemným pastelovým barvám. Pokud patříte k ženám, které se nebojí být vidět, určitě se po neonech podívejte. Objevit je v obchodech není nic těžkého – náš zrak totiž dokážou přitáhnout více než snadno.

Neonové doplňky pro začátečnice

Převládají ve vašem šatníku neutrální barvy? Máte ze zářivek patřičný respekt? Začnete zlehka. Zaměřit se můžete na neonové doplňky včetně kabelek a bot. Vyberte si jeden kousek a doplňte ho jednoduchými kousky. Jen si představte klasickou kombinaci rovných džínů a bílého trička. Jakmile přidáte neonový náhrdelník nebo třeba jen set náramků, dodáte vašemu oblečení ten správný módní říz. Neonové psaníčko bude zase skvělým parťákem pro bílé letní šaty.

Oblečení, ve kterém zazáříte

Odvážnější ženy mohou sáhnout po nenových topech, které můžete nosit ke svým oblíbeným džínovým kraťasům i k světlé sukni. Nejsou pro vás divoké barvy ničím novým? Porozhlédněte se po nových šatech, sukni nebo kalhotách.

Přemýšlíte, čím neony doladit? Nejlépe vypadají se světlými barvami, obzvláště se sněhově bílou. Důvod je jasný, bílá dá vaší trendy barvě prostor maximálně vyniknout. Módní nadšenkyně se ale klidně mohou odvázat a zkombinovat je s jinou zářivou barvou. Pokud nevíte, se kterým odstínem si bude vaše barva rozumět, držte se jednoduchého pravidla – zářivější barvy se snadno mixují s dalšími zářivými barvami, pastelové zase s pastelovými. Koukejte zkrátka po odstínech s podobnou intenzitou. Dobře budou nenonky vypadat i v kombinaci s potisky.

Top nebo sukně? Záleží na postavě

Schopnost neonů přitáhnout pozornost může být nicméně dvousečná – dokáže upozornit na vaše nedostatky. Neony proto vždycky umisťujte na vaše štíhlejší partie – pokud máte například problémy se silnější polovinou těla, pořiďte si top, který upoutá pohledy kolemjdoucích a zároveň odvede pozornost od problematických partií. Jste-li celkově silnější a máte pocit, že si zářivé oblečení nemůžete dovolit, vyhrajte si alespoň se zmiňovanými doplňky. Uvidíte, jak vaše oblečení osvěží.

ADRESÁŘ:

Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Aldo, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat