Zmrzlinové odstíny jako největší trend. Buďte v kurzu i vy!

Chystáte se na nákupy a přemýšlíte, které barvy budou nejvíce bodovat? Odpověď najdete na netradičním místě - v cukrárně. Letošní sezoně totiž vévodí sladké zmrzlinové odstíny. Dáte si jahodovou, meruňkovou, citronovou nebo „šmoulí“? Porozhlédněte se a vybírejte!

Oproti loňskému jaru a létu přišel pořádný obrat. Zatímco v minulém roce nejvíce frčely zářivé barvy (a čím víc jich pohromadě bylo, tím lépe), letos si přijdou na své naopak slečny a dámy, které mají rády pastelové odstíny. To jsou všechny barvy, které jsou zjemněné kapkou bílé. V obchodech proto objevíte spoustu světle růžové, bledě modré, citronově žluté, mandarinkové nebo broskvové. Kdybychom měli jmenovat jeden top odstín, pak je to určitě svěží mentolová, která je příjemným kompromisem mezi jemně zelenou a modrou.

Budou vám slušet?

Bledší barvy sluší samozřejmě hlavně tmavším typům a tmavovláskám. Krásně budou vypadat v létě na opáleném těle. Dovolit si je nicméně můžeme všechny, jde jen o to, v jaké podobě a v jakém množství. Bledulky by se měly spolehnout jen na jeden pastelový kousek, který mohou zkombinovat se svými oblíbenými barvami. To samé platí i pro zrzky.

S čím je nosit?

Jemné barvy vypadají nejlépe zase s jemnými barvami – každý z odstínů můžete jednoduše doplnit bílou, krémovou nebo dalším pastelovým odstínem. Mixovat se dají opravdu libovolně, nebojte se na svém oblečení vystřídat i tři, čtyři zmrzlinové tóny. Nosit se dají i s černou, to pro případ, že vás image sladké dívenky nebere.

Se světlými barvami opatrně

A které kousky si v pastelovém provedení pořídit? Jakékoli. Mějte jen na paměti, že světlé odstíny nepatří na problematické partie. Jestliže proto řešíte širší stehna, určitě si nepořizujte kalhoty ve vanilkovém odstínu, byť by byly sebekrásnější. Vyřádit se můžete také na doplňcích. Kabelky, boty, pásky, šátky, široké náramky – fantazii se meze nekladou.

ADRESÁŘ

Asos, www.asos.com
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat