Módní krajka 3x jinak. Nevinně, klasicky i svůdně

Snad žádný jiný materiál nemá tolik tváří, jako krajka. Můžete v ní být za naprostá neviňátka, elegantní dámy ale samozřejmě i za svůdné femme fatale. Že to zní dobře, ale neumíte si moc představit, s čím byste krajku nosily? Žádné obavy, dáme vám několik tipů.

Pár faktů na začátek. S krajkou zacházejte podobně jako se slánkou – dávkujte ji opatrně. Stačí jediný módní přešlap a snadno sklouznete k lacinosti. Nezapomínejte, že krajka jako taková je sama zdobným prvkem. Udělá z vás kočku ale jen v případě, že jí dáte prostor a nebudete ji „ubíjet“ dalšími výraznými prvky a doplňky.

Krajka nemusí být průhledná. Pokud nemáte ukázkovou postavu, vybírejte kousky s podšívkou. Co se týče stylu, krajka působí velmi žensky. Nejlépe si proto rozumí s elegancí a stejně tak i klasikou. Doplňte ji jednoduchými kousky a máte vyhráno.

V něžném pojetí

Ideální ukázka krajky na denní nošení. Chcete-li se vyhnout dramatičnosti, dejte přednost světlejší krajce. Pokud s tímto materiálem začínáte, vyzbrojte se krajkovaným topem. Doplnit ho můžete úzkými kalhotami (outfit musí být vyvážený, náš vršek je střihově volnější, pokud volíte upnutý vršek, můžete si dovolit naopak širší nohavice) nebo klidně sukní. Jemné barvy není dobré utloukat černou a to platí i pro boty, naprosto univerzální jsou krémové odstíny.
 


Foto: kabát Burberry, kalhoty Topshop, top net-a-porter.com, šátek openingceremony.us, náramek Kate Spade, kabelka net-a-porter.com

(ne) Klasicky

Jen málo co působí tak elegantně a žensky, jako je pouzdrová sukně. A když je ke všemu potažená krajkou…! Kombinace s jednoduchou bílou košilí se nabízí sama, pokud ale chcete vašemu oblečku dodat říz, vyměňte kabátek za koženou bundičku. Této volbě potom uzpůsobte i boty, lodičky by s hořejškem příliš nekorespondovaly. Rozumnou volbou budou kotníčkové boty, klidně s širším podpatkem.


Foto: bunda H&M, punčocháče Debenhams, košile Derek Lam, sukně Harvey Nichols, kabelka Aldo, boty Rupert Sanderson

Večerné verze pro odvážné

Krajkované šaty v kombinaci s rudou? To chce odvahu! Pozitivní ohlasy, zejména od mužské části populace, jsou nicméně zaručené. Pokud se na to, být sexy svůdkyní necítíte, vyměňte sáčko za sněhově bílé. Červené psaníčko jako barevný akcent můžete nicméně ponechat. Co se týče bot, bez diskuzí vklouzněte do klasických lodiček. V tomhle případě se bez užších podpatků neobejdete. 


Foto: šaty Nelly.com, punčocháče Debenhams, boty Steve Madden, sako H&M, psaníčko juicycouture.com 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat