Letní tílka do 400 Kč. Které si vyberete?

Tílek není nikdy dost, a pokud zrovna nejste chlap, musíte s námi souhlasit :-). Nebo snad znáte lepší záchranu pro horké letní dny? A pokud se děsíte, že si z naší nabídky nebudete moct vybrat jen jeden kousek, trochu vás uklidníme. Slevy jsou v plném proudu! Za žádné z následujících tílek nedáte více, než 399 Kč.

Letošní sezona je bohatá nejen na módní trendy, ale je také poměrně milostivá k našim nedostatkům. Zatímco dříve abyste jiná tílka, než ta se špagetovými ramínky, pohledaly, letos je výběr mnohem širší. Pokud se proto v tílku s uzounkými ramínky necítíte (lichotí opravdu jen štíhlým postavám), zaměřte se na střihy s ramínky širšími. Určitou roli hraje také výstřih, nejlichotivější je určitě hlubší véčko, které opticky ubere kila.

Krátké versus dlouhé

Pohrát si můžete také s délkou, kromě krátkých tílek, která jsou nejčastěji širšího střihu (k těm oblékejte naopak upnutější spodek), se můžete setkat také s jejich delším provedením, které naopak využijete k úzkým kalhotám, legínám (třeba přepásané tenkým páskem), k ležérním kraťasům. Zakasat je můžete také do sukně.

Tílka nejen na běhání po městě

Na běžné nošení nejspíše využijete hlavně bavlněná tílka, pokud ale sháníte kousek, ve kterém budete moct směle vyrazit do práce, vyměňte je třeba za lehké košile bez rukávů. Opravdovou „libůstkou“ jsou potom vypasované topy, které jsou v místech pasu užší a krásně zdůrazní ženskou siluetu. Pozor, hodí se ale pouze pro majitelky štíhlých postav, pokud vás trápí kila navíc, volte raději volnější střihy. Tím ovšem nemyslíme tílka o tři čísla větší. Jen si nevybírejte kousky, které by vás nelichotivě obepínaly.

Top trendy léta

Co se týče módních trendů, chybu neuděláte jak s jemnými pastelovými odstíny, tak i zářivými neony, obojí je letos na vrcholu. Dolaďte je neutrálními barvami nebo naopak další kontrastní barvou. Trendy jsou také potisky, jen si dobře promyslete, s čím je zkombinujete. Čím divočejší top, tím umírněnější volte zbytek oufitu – jen tak mu dáte možnost vyniknout.  Za „slušňačku“ budete naopak v topu s límečkem.

ADRESÁŘ:

Ann Christine, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat