Džínová košile 4x jinak: Kombinujte s námi!

Na to, jestli se najdou ve vašem šatníku džíny, se ani nemusíte ptát. Na denim nedá dopustit většina žen, proč ale zůstávat jen u kalhot? Dobrou módní investicí je také džínová košile, která nikdy nevychází z módy a navíc je poměrně univerzální. Pojďte se podívat, s čím vším ji na jaře a v létě můžete nosit.

Pořídit si můžete košili jak s dlouhým tak i krátkým rukávem, na parné léto určitě doporučujeme i tu bez rukávů. Vybrat si můžete samozřejmě lehčí materiály, které denim pouze imitují. Nejvhodnější jsou jednoduché střihy a klasické provedení, taková košile se vám bude hodit k nejvíce věcem.

Džínová košile + áčková sukně do pasu

Tohle spojení je možná překvapivé, ale funguje více než dobře. Vyzkoušejte košili zkombinovat se sukní do pasu, ale pozor, zastrčte ji dovnitř a pěkně ji zapněte. Obout můžete podpatky, ale i balerínky. Pokud chcete držet krok s trendy a váš model oživit, přidejte na košili stylový připínací límeček.


Foto: košile (Mango, 990 Kč), sukně (Topshop, 1500 Kč), balerínky (Aldo, 1400 Kč), kabelka (Mango, 1250 Kč)

Džínová košile + kraťasy

V případě kraťasů můžete nechat košili volně přes (tím získáte uvolněnější verzi, ke které přidejte rovné sandálky) nebo ji způsobně zastrčte dovnitř. Jednoduchý denim si bude výborně rozumět s potisky i barvami, nebojte se je proto doplnit výraznými kraťasy. Pasé ale není ani kombinace takzvaně denim on denim, kdy se spojí dva džínové kousky. Zatímco dříve byla tahle dvojka nepřípustná, v posledních sezonách se hřeje na výsluní popularity. Pozor, duo musíte něčím rozbít, přidejte proto zajímavé boty, set náramků a určitě už si neberte nic modrého.


Foto: košile (Mango, 990 Kč), kraťasy (Topshop, 1400 Kč), boty (Aldo, 2500 Kč), kabelka (Aldo, 1100 Kč), náramky (H&M, 129 Kč)

Džínová košile + pouzdrová sukně

Elegantnější verzí je kombinace s pouzdrovou sukní, ke které přidejte boty na podpatku a psaníčko (čím nápadnější sukně, tím jednodušší psaníčko). Košili ale můžete unosit i k oblíbeným letním šatům, buď tak, že ji zapnete přes ně, nebo ji necháte otevřenou a použijete ji tak jako přehoz, například místo rozpínacího svetříku.


Foto: košile (Mango, 990 Kč), sukně (Topshop, 1250 Kč), boty (Zara, 1100 Kč), psaníčko (Zara, 2000 Kč)

Džínová košile + kalhoty

Kalhotová variace je klasikou. Na jaro jsou super kalhoty ve zkrácené délce, které doplníte vysokými botami (na klínku nebo platformách se vám bude chodit lépe) a odhalíte tak kotníky. Košili můžete zase nechat zastrčenou i volnou, my jsme vybrali mix s krémovými kalhotami (proto výraznější boty s květinovým potiskem), ale pokud jste si na jaře pořídily barevné, klidně košili noste i k nim.


Na foto: košile (Mango, 990 Kč), kalhoty (Mango, 890 Kč), boty (Aldo, 2300 Kč), kabelka (Zara, 1200 Kč)

ADRESÁŘ

Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Aldo, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat