Trendy svetříky: Které vám budou slušet?

Ochrání vás během krutých mrazů, ale unosíte ho i během jarních či chladných letních dnů. Nepraktičtější módní kousek na pět písmen? Samozřejmě, svetr! Chystáte se rozšířit vaši pletenou sbírku? Poradíme vám, ve kterém svetříku momentálně zabodujete.

Jestli čekáte, že budeme oprašovat hlavní trendy podzimu a zimy, jste vedle. Koupí nového svetříku proto opravdu neprohloupíte, unosíte ho jak na konci jara, tak i v chladných letních dnech. To ho budete vystavovat i bez kabátu, takže na nudné kousky rovnou zapomeňte.

Jděte do barev

Trendy hrají ve prospěch barev, přičemž se budou nosit stejně jako loni výrazné, syté barvy ale pozor, nově se do hry dostávají naopak také jemné, pastelové tóny a zmrzlinové odstíny. Jestli půjdete do ledově modré, bledě růžové, jahodové, mandarinkové, mentolové nebo pistáciové, necháme na vás.

Hrubé tkaniny, vyplétání i měkoučké materiály, svetry seženete v nejrůznějších podobách i délkách. K úzkým kalhotám unosíte volnější„oversized“ kousky, stejně jako v minulé sezoně se ale budou nosit i zkrácené délky, které skvěle doplní kalhoty, sukně nebo šortky s vyšším pasem. Z módy snad nikdy nevycházejí klasické cardigany, se kterými můžete vrstvit jako o závod. V chladném létě vám budou příjemné kratší nebo tříčtvrteční rukávy, nikoho nepřekvapí výskyt proužků, od podzimu ale zůstávají také puntíky. Pokud jste v módě hravé, klidně si pořiďte svetřík s ulítlým potiskem (pozor, infantilní postavičky jsou vtipné jen do určitého věku, na starší ženy se nehodí).

Pozor na typ vaší postavy!

V úvahu ale musíte samozřejmě vzít i typ vaší postavy. Pakliže nemáte zrovna ukázkovou postavu, můžete se při výběru svetříku trochu zapotit. Špatný výběr vám totiž může přidat další kila. Opticky zúžit dokáží véčkové hlubší výstřihy, nevhodné jsou naopak lodičky. Boky se nesnažte maskovat delším svetrem, pamatujte si, že na místo, kde svetr končí, je poutána spousta pozornosti. Majitelky širších boků by proto měly volit délku buď těsně nad boky. Řešíte opačný problém? Příliš štíhlé, chlapecké postavě lichotí výrazné barvy, vzory a klasické propínací svetříky. Objemnější hrudník vykouzlí svetříky s lemovaným výstřihem, vhodné jsou také volánky.

ADRESÁŘ

Asos, www.asos.com
Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
Pull & Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat