Rozkvetlá móda. Květiny jsou opět v kurzu

Nástup trendu květinových potisků asi nikoho příliš nepřekvapí. Do módy se totiž vrací s železnou pravidelností snad každé jaro a léto. A nejinak je tomu i letos. Které „rozkvetlé“ kousky byste si neměly nechat ujít?

Přestože jsou květinové potisky téměř módní stálicí, s každou sezonou se jejich podoba přece jen mění. Letos se návrháři nespokojili jen se samostatnými drobnými kvítky, oblečení častokrát připomíná rozkvetlou zahradu. Na šatech se objevují velké květy protkané lístky, často se také kombinují s divokými abstraktními vzory.

Trend číslo jedna – květinové kalhoty

Květované šaty jsou klasikou, která se ve vašem šatníku zaručeně neztratí, pokud ale chcete držet krok s trendy, určitě se porozhlédněte po květovaných kalhotách. Vybrat si můžete kalhoty v něžných pastelových barvách poseté růžemi nebo poněkud méně „sladkou“ verzi černobílých kalhot (H&M). Stejně zaujmete i kraťasy. Sázkou na jistotu je květované kousky kombinovat s jednoduchými topy bez jakýchkoli vzorů. Pokud si ale chcete trochu pohrát, směle do toho. Nosí se i odvážné mixy květin s proužky nebo dvou květinových potisků.

Rozkvetlá sukně nejen pro romantičky

Nikdy nezklame ani květinová sukně. Je jen na vás, jestli zvolíte rozevlátou sukni do áčka nebo dáte přednost upnutějšímu střihu. Pozor, taková sukně se nebude hodit jen zatvrzelým romantičkám (ty mohou vyzkoušet kombinace s denimem), překvapivě dobře si bude rozumět také s kůží. Kontrastní look vytvoříte pomocí jednoduchého trička, květované sukně a černé džínové bundičky. Vyměňte lodičky za kotníčkové boty a budete vypadat stylově.

Květované topy unosíte na spoustu způsobů

Nejsnazším způsobem, jak do šatníku vpašovat kousek té flory jsou samozřejmě topy. Využijete je naprosto ke všemu – k oblíbeným džínům, barevným kalhotám, které jsou letos v kurzu i ke kterékoliv sukni. Halenky, tuniky, trika nebo tílka – ze široké nabídky květů si vybere každá žena. Pokud chcete skutečně zabodovat, pořiďte si květované sáčko. Pak už jen stačí, abyste z šatníku vytáhly bílé triko, úzké džíny, podpatky a status módní ikony vám už nikdo neodpáře.

Přidávají květiny kila?

Že byste do květinových potisků šly, ale bojíte se, že by vám opticky přidaly na kilech? Nemusí tomu tak být. Vybírejte nicméně větší vzory (kterým jsou letos stejně trendy nakloněny) a dejte přednost květinám na tmavším podkladu. Ten, spolu s materiálem, hraje ve skutečnosti mnohem větší roli, než potisk.

ADRESÁŘ:

Aldo, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Asos, www.asos.com
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Stradivarius, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Tally Weijl, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat