Léto ještě nekončí! Vyrazte do horkých dnů stylově v overalu

Nic pohodlnějšího a praktičtějšího snad nemůžete obléct. Jen si to představte – horký letní den a vy se chystáte do města. Nemusíte složitě přemýšlet nad módními kombinacemi, jednoduše na sebe hodíte overal, letní sandálky, pár náramků a běžíte. Jakmile tenhle kousek jednou zkusíte, budete se k němu s oblibou vracet. Který se vám líbí nejvíce?

Ačkoli po nich nějakou dobu nebylo ani vidu, ani slechu, overaly nejsou žádnou novinkou. Když se na ně zeptáte vašich babiček, nejspíš jen nechápavě pokrčí rameny – dotažte se ale na kombinézy a uvidíte, že si už i ony tento pohodlný kousek pochvalovaly. Overaly mají spoustu výhod, stačí je doladit několika doplňky (podobně jako šaty) a díky jejich střihu dokážou spolehlivě zamaskovat větší bříško. Zapomeňte proto na hanlivé řeči o „dupačkách“ a dejte overalům šanci. Hodit se vám budou na pláž, do města i na party.

Bavlněné overaly s potisky i vzory

Není overal, jako overal. Na léto se vám budou zaručeně hodit krátké šortkové verze. Na běžné nošení jsou nejpříjemnější bavlněné kousky, určitě se nebojte barev, potisků a vzorů. Volit můžete varianty bez ramínek, pod které si ale nezapomeňte vzít vhodnou podprsenku (zní to jako samozřejmost, ale stále potkáváme spoustu lezoucích ramínek) stejně jako overaly s tenkými ramínky nebo s klasickými krátkými rukávy. Fandíte denimu? Dejte šanci džínovému overalu.

Overal trochu jinak

V overalu ale můžete vyrazit také do práce nebo na party. Klíčový je materiál, bavlnu vyměňte za overal s luxusnějším vzezřením, výborně vypadají hlavně saténové kousky. Takový černý overal s dlouhými nohavicemi může vypadat opravdu elegantně, doplňte ho zajímavými podpatky, nápadnými doplňky a máte neotřelý, ale stále pohodlný model, ve kterém můžete směle vyrazit do společnosti.

Vyberte vhodné doplňky

Právě doplňky jsou u overalů klíčové, čím jednodušší kousek oblékáte, tím více si s nimi vyhrajte. Zatímco na večerní příležitosti můžete využit stříbro nebo zlato (pokud máte holé ruce, vsaďte na mohutnější náramky, hlubší dekolty ozdobte originálním náhrdelníkem), na denní nošení a k ležérnějším overalům využijete barevnou bižuterii. Krásně budou vypadat sety tenkých náramků. Nezapomínejte ani na pásky, které se budou krásně vyjímat zejména na jednobarevných overalech. Vyhrát si můžete také s kabelkami a psaníčky.

ADRESÁŘ

Asos, www.asos.com
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat