Letní oblečení neuklízejte! Koukněte, jak unosit šaty, šortky nebo tuniky i na podzim

Nechce se vám koncem léta loučit s vašimi oblíbenými šaty, šortkami nebo lehkými tunikami? Tak je na dno šatníku ještě neodkládejte a zapojte je do hry i během podzimu. Tady je několik nápadů na jejich kombinování.

Inspirujte se podzimními kolekcemi módních značek a vytvořte stylové kombinace za pomoci vašich letních oblíbenců.

S čím mixovat šaty a sukně?

Šaty s nástupem podzimu do skříně určitě schovávat nemusíte. Naopak jim můžete pomocí šikovného vrstvení dodat ještě větší říz. Zapojit můžete jak krátké, tak i dlouhé šaty. Pohrajte si s barevnými punčochami nebo klidně nadkolenkami a doplňte je kotníčkovými botami. Pokud si vyberete ty bez podpatků, držte se ležérního stylu i nahoře – nejvhodnější bude kožená bundička. V případě, že vás čeká party a k šatům obouváte podpatky, vyměňte bundičku za sako nebo klasiku v podobě trenčkotu.

Podobně můžete naložit i se sukněmi, pozor si dejte jen na ty lehké, vyloženě letní, které by v kombinaci s hrubšími materiály nemusely vypadat dobře.

TIP: Přes oblíbené pouzdrové šaty přehoďte bílou košili a navrstvěte klasickým svetříkem. Nechte vykukovat límeček, doplňte hladkými punčochami a získáte super outfit, ve kterém můžete klidně vyrazit do práce. Pokud přes šaty házíte jen svetřík, připněte si ke krku stylový límeček. Získáte podobný efekt bez vrstvy navíc.

Šortky noste, i když se ochladí

Odkládat nemusíte ani oblíbené šortky. Jednoduše pod ně oblékněte punčochy (klidně i ty teplejší, hrubší, a kontrastně šortky doplňuje silným pleteným svetrem. Obout k nim můžete klidně i kozačky nad kolena, pozor – raději směřujte k rovným bez podpatků. Kombinace krátké délky a vražedných podpatků by mohla vypadat lacině. Vysoké kozačky bez podpatku, šortky a přehozený kabátek oproti tomu vytvoří stylovou podzimní kombinaci.

Stejně můžete do hry zapojit i nadkolenky nebo kotníčkové boty, do kterých si můžete vzít podkolenky nebo vyšší ponožky. Shrňte je a nechte je jen vykukovat.

TIP: Nezavrhujte ani legíny. Ty budou skvěle vypadat s pletenými šaty, které na podzim ulovíte, a hodit se budou i pro kombinace s šaty.

Takhle doplňte letní tuniky a topy

Tuniky a lehké košile, které jste nosily v létě, můžete dobře využít třeba ve spojení s kožešinovou vestou. Delší a volnější vršky mixujte s úzkými kalhotami, v případě volnějších střihů kalhot je zasrčte dovnitř a doplňte páskem.

Topy také můžete krásně navrstvit s rozpínacími svetříky. Přes oba kousky připněte tenký pásek a doplňte oblíbenými džíny nebo pouzdrovou sukní. Využít můžete i džínovou košili, vezměte si ji pod svetr a nechte vykukovat nejen límeček, ale i rukávy. Ty u svetru trochu vyhrňte nahoru.

ADRESÁŘ:

Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
pietro filipi, Václavské náměstí 14/778, Praha 1
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Vero Moda, OC Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat