Bláznivé outfity inspirované jídlem

Korzet, který je přímo k nakousnutí, protože věrně připomíná kopec zmrzliny i s kornoutkem? Nebo snad žabky, které si lze splést s obloženým chlebem? Pro jednoho možná šílenost, pro druhého stylové kousky, které svou originalitou vybočují z fádních módních řad!

Jídlo je vášeň i radost. Může být také lékem, afrodiziakem a návykovou látkou. Nebo zeštíhlujícím pomocníkem či prostředníkem, který celou rodinu usadí u jednoho stolu. Jídlo inspiruje dokonce i módu. Ovšem někdy těžko říct, zda je to dobře. Na které outfity byste si raději nechala zajít chuť?

Legíny se salámem? I tohle se nosí

Legíny bývají samy o sobě dost kontroverzním kouskem. Zatímco podle některých jsou přípustné jenom jako sportovní oblečení, jiní z nich dělají všestranný módní evergreen. Ať už si o nich myslíte cokoli, jistě vám neuniklo, že jsou na pultech obchodů k sehnání v různých barevných variantách. Všechny ale naprosto předčí vzor salámové pizzy! Tak jistě, že tenhle model asi není určen pro vegetariány, vegany a zapřisáhlé dietáře…

Korzet s kornoutky jako pořádná výstřednost

Historie korzetu je natolik dlouhá a spletitá, že o oficiálním začátku jeho éry dějepisci dodnes spekulují. Ono je ale v podstatě jedno, od kterého období ho ženy využívají, jeho primární funkce se časem nijak nezměnila. Tento typ prádla měl vždycky bez ohledu na provedení jediný úkol – zmenšit obvod pasu, popřípadě zvednout poprsí. Že to jde i s pomocí sladké zmrzliny, to dokazuje korzet, co se může pochlubit dokonce i kornoutky. Zpěvačce Madonně, která má pověst průkopnice „špičatých ňader“, by se určitě líbil!

Žabky ve stylu sendviče nikdo nepřehlédne

Až přírodu konečně přestane bavit trestat nás aprílovým počasím, jistě bude venku konečně příjemné teplo. A to si přímo žádá otevřené a vzdušné boty! Že takové žabky nosíte nejraději, protože se v nich nepotí nohy, a navíc se hodí skoro ke všemu? Pak si zkuste obout ty, co se až nápadně podobají obloženému chlebu neboli sendviči. V těch si na nepozornost okolí stěžovat zřejmě nebudete!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat