Na vaši postavu jen tu správnou sukni

Aktuální roční období přeje sukním. Umíte si ale vybrat takovou, která vašim tělesným proporcím padne skutečně jako ulitá?

Konečně odzvonilo dlouhým kabátům a huňatým svetrům. Vždyť je tu jaro a s ním i příležitost ukázat nohy ve stylové sukni! Stylisté tento kousek navíc hodnotí jako naprosto nepostradatelný kousek dámského šatníku, proto následující řádky věnujeme právě jemu. Existují totiž styly, které konkrétnímu typu postavy lichotí víc než cokoli jiného. Pojďme si je náležitě představit.

Přesýpací hodiny zvýrazní tužkový střih

Tělesnými proporcemi ve tvaru přesýpacích hodin se v minulosti pyšnila přitažlivá ikona Marylin Monroe, jejich majitelkou je i podnikatelka Kim Kardashian nebo herečka Eva Longoria. Co tyto ženy spojuje? Jednoznačně vášeň pro sukni tužkového střihu! Ta dokonale zvýrazní útlý pas, čímž odpoutá pozornost od všech nedostatků. Mimochodem, dobrou volbou je i ta s rozparkem. Působí zajímavě a při pohybu poskytne pohodlnější volnost. Navíc nechá lehkým a provokativním způsobem nahlédnout do oblasti kolen.

Hrušce svědčí áčkový tvar

Pokud vám někdo řekne, že vaše silueta věrně připomíná hrušku, nemusí vás to úplně potěšit. Když ale dodá, že přesně takhle vypadá i zpěvačka Rihanna nebo Shakira, začíná se to jevit spíše jako výhra. A to pořádná! Co se k vám hodí? Módní experti by vám dali „áčko“. Nejde však o značku upozorňující na absenci, ale samozřejmě o sukni ve tvaru tohoto písmene. Skvěle totiž vyváží horní i dolní polovinu těla, zatímco zeštíhlí bříško.

Typ obráceného trojúhelníku má velký výběr

Postava ve stylu obráceného trojúhelníku se vyznačuje tím, že má širší ramena a útlé boky. Ukázkovým příkladem je například modelka Naomi Campbell či herečka Demi Moore, stejně jako Rene Zellweger. Pokud jsou tyto křivky typické i pro vás, máte při oblékání možnost široké volby. Slušet vám totiž bude kratší i delší rozevlátá sukně jakéhokoli vzoru. Chybu však neuděláte ani s asymetrickým střihem, v němž budete zkrátka nepřehlédnutelná.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat