Modní kousky, co jsou úplně "out". Tuhle zimu je raději nechte ve skříni

S nástupem chladné zimy měníme rychle i složení svého šatníku, aby nás náhodou nezaskočilo nevlídné počasí. Ovšem některé kousky bychom mohly letos ve skříni raději ponechat…

Co bude tedy letošní zimu opravdu „out“?

1.   Barevné kožešiny

Co si budeme namlouvat – i když nám několik celebrit bude tvrdit, že nad pravou kožešinu není, nevěřte jim – za zbytečně zmařený život často poměrně vzácných zvířat móda nestojí. A takové ty kožešiny okolo krku, navíc jsou-li ještě barvené, se stejně k většině bund a kabátů jednoduše nehodí, působí spíše jako pěst na oko. Pokud už nějaký takový kabát máte, zvolte raději kožešinu umělou. Je navíc o něco praktičtější.

2.   Rádoby vtipné svetry

Jistě, Colin Firth jako Mark Darcy byl v Deníku Bridget Jones navlečený do svetru se sobem k nakousnutí, ale život není film a většina z nás není Colin Firth. Takže všechny tyhle „divnosvetry“ nechte raději na dně šatníku.

3.   Extrémní boty

Ať už se jedná o podivně chlupaté „bufy“, co vypadají, jako by někdo uřízl nohy Yettimu, vydlabal je a pak si je obul, kozačky na závratně vysokých jehlových podpatcích (doplněné navíc špičatou špičkou) nebo naopak boty co vypadají, jako by je někdo ukradl v místním zemědělském družstvu, bude lepší, necháte-li je letos doma. Minimálně proto, že jejich praktičnost na kluzkém, namrzlém chodníku je v podstatě nulová.

4.   Topy a šaty s krátkým rukávem a rolákem

V létě je na takové oblečení moc teplo, v zimě moc zima. A tak tyhle topy a šaty přicházejí na řadu nejčastěji právě na podzim a zimu. Ovšem tuhle sezonu je nechte ležet.

5.   Masivní kožené bundy

Možná jsou teplé a nepromokavé, ale svým tvarem a nepřizpůsobivostí v podstatě „pohřbí“ jakékoli ženské křivky. Když už máte rády kožené oblečení, vsaďte raději na vytvarovaný a vypasovaný kožený kabátek nebo teplé sáčko.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat