Ženy celebrity oblékající se jako postavy z pohádek

Sněhurka, malá mořská víla Ariel nebo princezna Jasmína z Aladina. Jejich šaty visí ve skříních VIP osobností! Která slavná žena se v nich klidně ukáže na veřejnosti a způsobí tím nemalý poprask?

Cítit se jako opravdová princezna a užít si hodně netradiční den? Lákavá představa, viďte? A to nejen pro vás, ale i pro známé celebrity. Které přesně se rády oblékají jako postavy z pohádek i v každodenním životě?

Taylor Swift chybí už jen sedm trpaslíků

Americká zpěvačka, textařka a skladatelka Taylor Swift si podle časopisu Forbes za svou kariéru zatím vydělala přibližně 200 milionů dolarů. Je tedy opravdu bohatá, stejně jako krásná, úspěšná a samostatná. Ovšem ve skrytu duše pořád miluje dětské příběhy, nejvíce asi pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících. V ulicích New Yorku se totiž často prochází v zářivě žluté sukni a modrém vršku – přesně tak, jak Sněhurku ztvárnil filmový producent Walt Disney na počátku zlatého věku animace.

Blake Lively má ráda vodu

Co se vám vybaví při zmínce o malé mořské víle Ariel? Že by velká ploutev? Tak tu herečka Blake Lively pochopitelně nenosí, přesto jako by této mokré postavě „z oka vypadla“. Zejména tehdy, když vlasy obarví načerveno a vyrazí si na večeři v zelených šatech s třpytkami ve tvaru šupin. Nutno zmínit, že podobný model má ve skříni i zpěvačka Beyoncé, herečka Gwyneth Paltrow nebo modelka Kendall Jenner.

Penelope Cruz by chtěla létající koberec

Kdo viděl pohádku o Aladinovi, ten ví, že se v ní objevuje i exotická princezna Jasmína. I ona je idol populárních osobností! V šatech, jež filmovou dceru sultána tolik charakterizují, byly viděny herečky Penelope Cruz a Anne Hathaway. Nebo třeba podnikatelka Kim Kardashian.

Jennifer Lopez jako královna ledu

Snímek Ledové království trhal rekordy ve sledovanosti ihned po svém uvedení. A oblíbený je doteď, i když od jeho slavnostní premiéry už pár let uběhlo. Zřejmě si ho často pustí zpěvačka Jennifer Lopez, která si dokonce pořídila i róbu hlavní hrdinky Elsy. A vypadá v ní naprosto božsky!

Zdroj: cosmopolitan.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat