Slavný návrhář Manolo Blahnik: Nepohodlné boty nosí jen blbky!

Britský obuvní návrhář Manolo Blahnik si myslí, že nepohodlné boty si na nohu může vzít jen hloupá žena. On sám je sice autorem střevíců na příšerně vysokých podpatcích, ale ženy podřizující módnosti vlastní pohodlí považuje za blbky. Při své práci vždy prý myslí právě na komfort jako hlavní vlastnost jeho bot.

„Ženy, které říkají, miluju nošení těch bot, i když mě zabíjejí, jsou hloupé. Kdykoli začnu mluvit o své práci, vždycky to začne znít tak pompézně a snobsky. Ale nakonec jsou to přece jen boty,“ svěřil Manolo v interview pro Daily Telegraph.

S Blahnikem nesouhlasí francouzská jednička mezi obuvními designéry Christian Louboutin. Ten několikrát prohlásil, že při návrzích bot se nezaměřuje na pohodlí, ale především na sex-appeal.

„Lidé říkají, že jsem král bolavých bot. Já nechci vyrábět bolavé boty, ale není mou prací tvořit něco pohodlného. Snažím se udělat střevíce na vysokých podpatcích tak pohodlné, jak jen mohou být, ale mou prioritou je design, krása a přitažlivost. Nejsem proti tomu, ale pohodlí není mým cílem,“ tvrdí Louboutin.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat