Céline Dion pózovala pro magazín V nahoře bez. Ve 44 letech!

Přesvědčit Céline Dion (44), aby se svlékla do půl těla a nahoře bez se nechala vyfotit, není snadné. Magazínu V se to ale podařilo a ve svém zrovna vycházejícím čísle představuje na černobílých snímcích kanadskou divu v eroticky dráždivých pózách. Přesto ze svého poprsí neukáže zhola nic.

Ňadra si totiž drží v dlouhých černých rukavicích z kůže a otáčí se k divákům zboku či zády. Céline sama přiznává, že podobné fotky vždy odmítá, v tomto případě toho ale nelituje.

„Byla jsem trochu vyděšená, protože pro mě je to něco úplně jiného, než na co jsem zvyklá, ale jsem ráda, že jsem do toho šla. Obvykle mám k fotografování nějaký důvod,“ svěřila zpěvačka ke kolekci obrázků v magazínu V.

Fanoušci si ji podle jejího názoru oblíbili především proto, že je před nimi opravdová a na nic si nehraje.

„Když jsem řekla někomu, že můj manžel má rakovinu, že máme problém s početím dětí nebo že nás trápí cokoli jiného v mém životě, lidé mě tak mohli vidět jako opravdovou bytost,“ dodala Céline.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat