Svůdná a bezchybná: Nicole Kidman ve 45 letech vystavila sexy zadeček

Australská hvězda Nicole Kidman (45) si zavzpomínala na časy, když jako mladá hvězdička pózovala v sexy outfitech. Dnes se sice herečka prezentuje spíše jako elegantní dáma, ale pro prestižní magazín V o umění, módě a popkultuře, udělala výjimku a známému fotografu Mariu Testinovi zapózovala v odhalujícím oblečení, rozcuchanými vlasy a výrazným make-upem. Na titulní stranu podzimního vydání časopisu se nakonec dostala fotografie, na níž pózuje téměř nahá, oděná jen v sexy kožené sukni.

Po botoxu jsem nemohla hýbat čelem

O tom, že kamennou tvář Nicole paralyzoval botox v ordinaci kosmetické chirurgie, se spekuluje už několik let. Teď ale australská rodačka sama poprvé přiznala, že zákrok podstoupila a skutečně nemohla hýbat mimickými svaly. Ovšem na umrtvující látku už prý více nespoléhá.

„Zkusila jsme spoustu věcí, ale vyjma cvičení a dobré stravy vám k lepší vizáži moc věcí nepomůže. Dokonce jsem zkusila i botox, ale vůbec se mi nelíbilo, jak poté vypadal můj obličej. Teď už to nepoužívám a můžu zase hýbat svým čelem,“ přiznala Nicole.

Dosud přitom hvězda filmu Hodiny vždy vehementně tvrdila, že její vizáž je naprosto přírodní a do salonů kosmetické chirurgie nechodí.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO Z FOCENÍ PRO MAGAZÍN V







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat