REDKEN proměna paní Věry: Z blondýnky je sexy rusovláska!

Do podzimní proměny jsme hledali odvážné čtenářky, které se i v chladném a sychravém počasí chtějí líbit. Jednou z těch, která se do proměny rozhodla jít s velkým odhodláním, byla i sympatická paní Věra, jež se chtěla aspoň na jeden den stát modelkou.

Realizační tým Redken proměn jen nerad slyší, když si čtenářky velkou proměnu na poslední chvilku rozmyslí a od naší kadeřnice Gábiny Polákové chtějí "jen zastřihnout konečky vlasů a barvu raději ze zvyku nechat". Nic takového nás ale s paní Věrou nečekalo. Nebála se ani trošky extravagance, která ji v závěrečném focení čekala. Ale hezky postupně.

Usměvavá čtenářka Věra dorazila do pražského salonu Carpe Diem na Vinohradech už brzo ráno. „Je mi už 41 let a je prostě čas na změnu," pronesla velmi rozhodně Věra, pro kterou den plný péče od profesionálů začal u kosmetičky Andrey Sivákové. Ta čtenářce provedla odborné ošetření obličeje, spojené se speciální jemnou masáží očních víček, po které se Věra cítila jako znovuzrozená. Nechyběla ani extra péče o kůži na poprsí. 

„Pokud chceme o sebe pečovat komplexně, nesmíme zapomínat na své poprsí. I ono si zaslouží naši péči. Křivka poprsí závisí na napětí pokožky a podpůrných svalů. Prsa jsou držena vrstvou kůže – jakousi přirozenou podprsenkou. Věk, redukční diety, poškození pleti způsobené sluncem, antikoncepce – to jsou faktory, které ovlivňují tvar a pevnost prsou. Vyvolávají ztrátu pevnosti, pružnosti, snižují hydrataci kůže. Proto je třeba o tyto partie pravidelně pečovat," vysvětluje čtenářce  během péče kosmetička.

Poté už se čtenářka dostala do rukou kadeřnice Gábiny Polákové. Ta provedla základní vlasovou diagnostiku a domluvila se se čtenářkou na úpravě tak, aby vyhovovala jejímu životnímu stylu. „Paní Věra má velmi jemné vlasy, oslabené pravidelným zesvětlováním. Jako jedna z mála se nebojí jít do radikální proměny, a proto jsme se domluvily, že zvolíme dramatičtější odstín červené," vysvětluje kadeřnice Gábina, která zesvětlené vlasy před samotným barvením přepigmentovala, aby následně při barvení dosáhla požadového odstínu. „Blondýna jsem byla už dlouho," usmívala se při barvení čtenářka Věra. Střih kadeřnice volila tak, aby vlasům dodala na objemu a čtenářka Věra neměla s úpravou moc práce.

Doporučení kadeřnice Gábiny na domácí péči

Redken Sprej pro objem účesu Body Full: Šampon pro dodání objemu jemným a normálním vlasům. Jemně myje a poskytuje lesk. Obsahuje Anti-Gravity Complex a speciální polymery pro dokonalý tvar účesu a objem od kořínků. Proteiny posilují vnitřní strukturu vlasu.

Redken Lehký kondicionér pro objem vlasů Body Full: Lehký antigravitační kondicionér pro normální a jemné vlasy, který dodává objem, sílu, lehkost a usnadňuje rozčesávání. Pomáhá udržet požadovaný tvar účesu. Obsahuje exkluzivní Redken Anti-Gravity Complex a polymery pro uchování účesu a proteiny pro vnitřní sílu vlasů.

Redken Sprej pro objem účesu Body Full: zhušťující pečující sprej pro jemné a normální vlasy. „Tento víceúčelový sprej dodává vlasům u kořínků objem a hustotu a do délek hedvábně jemnou plnost bez zatížení. Zároveň zachovává vlasy snadno rozčesatelné, což omezuje jejich lámání," vysvětluje kadeřnice Gábina Poláková. Nonstop Volume Complex přinášejí pšeničné a bavlněné výtažky, které spolu s proteiny dodávají vlasům objem a sílu. Vlasy jsou hebké, snadno rozčesatelné, plné objemu a zářivého lesku.

Redken Quick Dry 18: Rychle schnoucí ultrasilný lak, který ihned zpevňuje a doplňuje jakýkoliv styl. „Díky rozprašovači je zajištěna rovnoměrná aplikace. Působí rychle a zajišťuje trvalé držení účesu. Přináší zdravý lesk, pevný a definovaný vzhled," dodává Gábina.

Během působení barvy se Věry ujala zkušená pedikérka Blanka Hejduková, která si vzala do parády její nožky. Po dokončení pedikúry zařadila velmi příjemnou relaxační masáž noh a chodidel hojivými a pokožku zklidňujícími masážními krémy.

Tato masáž je velmi důležitá pro rizikové skupiny populace, jako jsou například diabetici, psoriatici, lidé trpící nedokrveností cév dolních končetin, lidé mající různé deformity, vrozené či získané, dolních končetin či lidé po úrazech pohybového aparátu," vysvětluje během péče pedikérka.

Poprvé líčí muž. A jaký!

Poté už jsme se s Věrou přesunuli do fotografického ateliéru, kde ni čekal vizážista a fotograf.

Jako první se naší čtenářky ujal vizážista Kamil Pohanka, který líčí pro Astor. „Paní Věra má spíše suchou, citlivou pleť. Jak mi prozradila, nebyla zvyklá na časté používání make-upu. Proto jsem se rozhodl pro aplikace make-upu Skin Match, který je dobře roztíratelný, vyhlazující, a proto velmi vhodný pro dámy, které s make-upem teprve začínají nebo si přejí pouze decentní vzhled," řekl k líčení.

Díky svému gelovému složení make-up napomáhá udržovat pleť hydratovanou po celý den. Dokonale se přizpůsobí pleti a perfektně kryje nedokonalosti. „Make-up jsem zafixoval pudrem Skin Match, abych dosáhl matnějšího efektu. Jelikož klientka prošla také úpravou odstínu vlasů, změnil jsem celkový výraz stíny do teplejších fialových tónů Couture Eye shadow," vysvětluje zkušený profesionál Kamil Pohanka.

„A pro dokonalé řasy jsem zvolil objemovou řasenku Stimulash Volume s posilujícím komplexem, která vhodná i pro citlivé oči." Vizážista poté sladil také rty s barvou vlasů s tužkou na rty Colour Proof. „Tuto tužku jsem částečně použil i na oči. Rty jsem vyplnil hydratační rtěnkou s kolagenem Soft Sensation Liquid Care," dodává.

Čtenářka Věra se samozřejmě nemusí držet pouze přirozeného, jemného líčení. S ohledem na svůj věk si může dovolit výrazné barvy. Jaké pro jakou příležitost volit jí samozřejmě vizážista Kamil Pohanka poradil.

Tři produkty do Věřiny kabelky

Make-up Skin Match
Čtenářka Věra nemá, stejně jako řada žen, ráda, když je make-up vidět. A právě takovým ženám je určená řada Skin Match, díky které si užije neviditelnou dokonalost. Make-up není rozpoznatelný na pohled ani na dotek a zaručí čtenářce přirozený, dokonale vypadající vzhled. Gelové složení pomáhá udržovat více než 45 % vody, díky čemuž bude pleť svěží, vláčná a hydratovaná. S novým Skin Match zakryje Věra nedokonalosti, ne svou pleť.

Řasenka Stimulash Volume
Věra toužila po silnějších, zdravějších, hustších a svůdně vypadajících řasách. Kamil ji proto vybral novinku: Stimulash Volume, řasenku nové generace, která řasám okamžitě dodá více objemu a zároveň o ně pečuje, takže jsou viditelně plnější den po dni. Bohaté krémové složení spolu s objemovým kartáčkem okamžitě dodá řasám obdivuhodný objem, které jsou ihned až o 50 % objemnější a na pohled plnější.

Bronzující pudr Skin Match
Rozjasňující bronzer zajistí na pleti čtenářky Věry přirozeně opálený a zářivý vzhled i v zimě. Kombinace čtyř bronzingových odstínů vykouzlí nádherný opálený vzhled nejen na jejich tvářích, ale třeba i na dekoltu. Součástí balení je také štěteček a zrcátko pro drobné úpravy během dne. Vizážista Kamil pro Věru zvolil tmavší odstín 02 Brunette.

Vizážista Kamil Pohanka při líčení čtenářky Věry použil tyto produkty od Astor:

Make-up: Skin Match 202
Korektor: Skin Match 030
Pudr: Skin Match 200
Tvářenka: Skin Match Bronzer 002 brunette
Tužka na obočí: 081
Oční stíny: Couture Eye shadow 660 pasion purple a 150 precious wood
Konturovací tužka na oči: 002 brown a 005 marone
Řasenka: Stimulash Volume
Konturovací tužka na rty: 005 marone
Rtěnka: Soft sensation Liquid care 302 brown deluxe

Z Věry se stala dokonalá modelka

V posledním kroku se čtenářka Věra dostala do péče naší stylistky Adély a profesionálního fotografa Filipa Macha. Počáteční nervozita z Věry rychle opadla a pokyny fotografa zvládala jako zkušená modelka.

A co jsme si pro čtenářku Věru připravili jako bonus? Brýle jako módní doplněk. Zralé, ani mladé celebrity se za ně nestydí staly se módním a někdy i velmi drahým doplňkem. Brýle začalo nosit jako součást image hned několik slavných jmen, například Leonardo DiCaprio. Nikdy nebyl krátkozraký, ale na jeho nose se přesto čas od času brýle objevily. V brýlích se proslavila třeba také zpěvačka Anastasia. Ta je ovšem ve skutečnosti nenosila kvůli image, ale proto, aby vůbec viděla. Trendy obroučky pro čtenářku Věru nám laskvě zapůjčila pražská optika Italoptic. Jak dopadla celková proměna sympatické Věry v profesionální modelku oblečenou do pohodlných podzimních modelů se dozvíte v naší galerii.

P. S.: Pokud vám přijde čtenářka Věra povědomá, je to nejpíše proto, že jsme před časem měli možnosti proměnit i její sestru Radku. Podívejte, jak se povedla její proměna!

Za půjčení oblečení a doplňků na proměnu čtenářky Věry děkujeme Takko Fashion, Esprit a Charles Vögele.
Chcete se REDKEN proměny zúčastnit
i vy? Napište nám na redakce@bety.cz, proč byste chtěla proměnu podstoupit a připojte své 2 fotografie (postavu a detail).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat