Surface proměna mladé maminky Olgy: Líčení a podpatky dokázaly zázrak. Podívejte!

Olga, mladá maminka z Prahy, se do naší proměny se školou make-upu Surface přihlásila proto, aby svému manželovi a dcerce Jindřišce ukázala, že i na mateřské umí být stále kočka. Náš tým profesionálů, kde nechyběla vizážistka, stylistka, kadeřnice a fotograf, se jí o tuto vytouženou proměnu postaral.

Osmadvacetiletá Olga je doma na mateřské se svojí desetiměsíční dcerou Jindřiškou, která je velmi živá po tatínkovi. Nemá tedy na sebe vůbec čas, a proto se přihlásila do naší proměny. „Vůbec se nelíčím, zanedbávám i úpravu vlasů, které vždy jen rychle vyfénuji, a na nákupy něčeho pěkného na sebe také moc času nezbývá. Dcera mi dává hodně zabrat,“ svěřuje se Olga, která před mateřskou dovolenou pracovala jako redaktorka odborného časopisu z oblasti zdravotnictví.

A jak je to u ní s oblečením? „V mém šatníku byste toho moc zajímavého asi nenašli. Chodím hlavně v pohodlném oblečení, většinou v černé barvě, a jen těžko byste mě potkali v proužcích nebo nějakých vzorech. Mám všechno jednobarevné a ani moc neumím věci kombinovat,“ přiznává jinak velmi sympatická maminka a dodává, že si ráda nechá s výběrem oblečení poradit.

Nová image odstartovala líčením

Nejprve přišlo na řadu líčení. Čtenářku Olgu si vzala do parády zkušená vizážistka Barbora Nevická ze školy líčení Surface. Mladá maminka se tedy nemohla ocitnout v povolanějších rukou. „Olga má velmi suchou pleť. Pleť jsem nejprve hydratovala. Poté jsem nanesla make-up a korektor očí. Zafixovala jsem líčení pudrem a prostínovala kontury," popisuje postup vizážistka Bára.

Obličej následně opticky zúžila tmavším pudrem. Sešikmeně nanesla tvářenku, aby opticky zúžila tváře. Upravila samozřejmě také obočí. „Oči jsem nalíčila kouřově. Paní má atypický tvar očí, dál posazené od sebe, takže se je opticky snažím přiblížit, čehož docílíme tmavším stínem uvnitř koutků," vysvětluje vizážistka během líčení. „Nejprve jsem nanesla tmavý stín, který jsem rozestínovala do ztracena. Je důležité netáhnout oči příliš do stran, abychom je opticky naopak neoddalovali od sebe. Linku jsem vykreslila na spodní i horní víčko černou tužkou. Pod obočí jsem nanesla světlý stín. Na závěr líčení očí aplikujeme řasenku. Na pusu volíme světlý odstín rtěnky," dodává.

Hrátky s ofinkou

Po vizážistce Báře přišla na řadu kadeřnice Angelika Faltýnková. Čtenářka Olga má středně dlouhé jemné vlasy, nedotčené barvou. „Abychom vlasy zbytečně neničili, nejprve jsme vlasy ochránili preparátem proti působení horka. Vlasy jsme natočili úzkou žehličkou do volných loken," vysvětluje během úprav Angelika. „Vynechali jsme partii ofiny, tu jsme žehličkou naopak narovnali. Vrchní díl vlasů jsem natupírovala, ofinu jsem zčesala na stranu a zafixovali lakem," dodává. 

Z pískoviště do baru

O závěr proměny se postarala stylistka Michaela Stabrynová, která Olgu vysvlékla z pohodlného maminkovského oblečení a během pár minut z ní udělala lvici salonů!


Outfit č. 1 od stylistky Míši: Boty – Ann Christine, 990 Kč // Zelené džíny – F&F, 799 Kč // Košile s vázankou – Ann Christine, 419 Kč // Oranžová kabelka – F&F, 499 Kč // Náramek – 249 Kč, Takko // Náušnice – Takko, 99 Kč // Kabát – F&F, 1699 Kč


Outfit č. 2 od stylistky Míši: Šaty – F&F, 599 Kč // Legíny – Ann Christine, cena v obchodě // Boty – Aldo, 1999 Kč // Bunda umělá kůže – F&F, 999 Kč // Psaníčko – Lindex, 449 Kč // Náramky – Takko,  set 2 ks, 199 Kč


Outfit č. 3 od stylistky Míši:
Šaty – F&F, 649 Kč // Kabát – F&F, cena v obchodě // Boty – Aldo, 2199 Kč // Kabelka – F&F, 649 Kč // Náušnice – Takko, 99 Kč
Proměnu realizovala škola make-upu Surface, www.surfacemakeup.cz, Belgická 14, Praha 2
Líčila: Barbora Nevická
Česala: Angelika Faltýnková
Styling: Michaela Stabrynová

Obdivujete svět make-upu a rozhodli jste se stát vizážistou? A nebo jen chcete naučit líčit sebe sama? Škola líčení je tady pro vás! Surface professional make-up school je nejnavštěvovanější make-up školou v České republice a nabízí kompletní nabídku rekvalifikačních make-up kurzů pro začátečníky (obor Vizážistika a barvové poradenství), make-up kurzů pro pokročilé, osobních make-up kurzů a konzultací. Probuďte svůj talent a kreativitu v make-up artu a nechte se vtáhnout do úžasného světa make-upu.

Kromě rekvalifikačních kurzů nabízí škola make-upu Surface také rozličné konzultace, kurzy v oblasti líčení, vlasového a módního stylingu, nebo třeba beauty day, tedy den plný krášlení. Navštivte www.surfacemakeup.cz a dozvíte se více.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat