Džínová košile v podzimním vydání: 3x jinak podle naší stylistky!

V létě ji nosíte doslova do roztrhání, jak ale zapojit džínovou košili do vašeho podzimního šatníku? Máme pro vás tipy, které využijete jak na běžné denní nošení tak i na večerní party. Připravené kombinovat?

Džínová košile je v našich šatnících stálicí, poslední dobou se jí ale daří ještě více, než obvykle. Pokud se chcete porozhlédnout po nové, určitě si vyzkoušejte trend podzimu, košili zdobenou nýty nebo drsnými hroty.

Sháníte-li ale nadčasový kousek, vsaďte na klasiku – jednoduchou světlou košili z lehčího materiálu, kterou unosíte 365 dní v roce. Nosit ji můžete… třeba takhle!

Se sukní jako součást party looku

Při důležitých společenských událostech na denim zapomeňte, pokud se ale chystáte na party a nejste sešněrované dress kódem, vyzkoušejte top naradit džínovou košilí. Hodit se bude k upnuté mini stejně jako k pouzdrové sukni. Rozhodně se přimlouváme za sukně vzorované nebo potištěné, právě ty si s jednoduchými košilemi rozumí nejlépe.

Výhodou je, že k uvolněné košili můžete obout podpatky stejně tak jako boty s rovnou podrážkou, ve kterých vydržíte bez problémů celou noc.


Foto: košile – chicnova.com, 285 Kč // kabát – H&M, 1240 Kč // sukně - H&M, 405 Kč // kabelka – Topshop, 1085 Kč // boty - H&M, 950 Kč

S nápadnými legínami

Džínová košile si bude skvěle rozumět také s legínami, na rozdíl od sukně ji nechte samozřejmě volně přes. Pozor, k legínám vybírejte košile, které zakrývají zadek, není nic horšího než působit dojmem, že jste si zapomněly kalhoty. Jiným případem jsou pevnější skinny kalhoty, které neprosvítají. Vyzkoušet doporučujeme zejména vzorované legíny, které jsou hitem podzimu.

Kombinovat je můžete s kotníčkovými botami, stejně jako v minulém případě je jen na vás, jestli zvolíte podpatky.


Foto: košile – chicnova.com, 285 Kč // kabát – chicnova.com, 4485 Kč // boty – Aldo, 3100 Kč // legíny - H&M, 310 Kč // šála – Promod, 349 Kč // kabelka – Zara, 2855 Kč

S volnějšími kalhotami

Na běžné denní nošení můžete ke košili obléknout i kalhoty volnějšího střihu, klidně i ve zkrácené délce. Košile vypadá lépe zastrčená, nesmí být ale moc dlouhá ani příliš silná, aby se pod kalhotami nemuchlala. Kratší košili ale klidně nechte i přes. Zastrčené košili bude slušet ještě pásek.

Džínová košile je také skvělá pro vrstvení, natáhněte přes ni svetřík a nechte vykukovat jen límeček. Pakliže máte košili s delším rukávem, klidně rukáv povytáhněte z pod svetru a ohrňte přes rukáv svetru.


Foto: košile – chicnova.com, 285 Kč // boty – Balenciaga, info na mytheresa.com // kalhoty - H&M, 500 Kč // svetr – Debenhams, 800 Kč // kabelka – Zara, 1800 Kč

ADRESÁŘ:

H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Aldo, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Debenhams, Václavské náměstí 831/21, Praha 1
Chicnova, www.chicnova.com
Mytheresa, www.mytheresa.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat