Zkuste džíny trochu jinak: Barevné i s potisky!

Na to, abychom zjistili, který kousek oblečení mají ženy nejraději, není potřeba žádných průzkumů. Stačí se projít po ulici. Ano, jsou to džíny. Proč ale zůstávat jen u jejich klasického provedení? Odvažte se a vyzkoušejte džíny v barevné verzi nebo třeba s potisky.

Nechápejte nás špatně, na klasické, dobře padnoucí džíny nedáme dopustit. Chodit ale výhradně jen v typické modré je trochu nuda. Vždyť výběr je tak široký!

Zkuste to barevně

Obléknout se můžete třeba do barevného denimu. Zatímco k létu patří jemné pastelové odstíny, na podzim je střídají tlumenější barvy. To ale neznamená, že byste spolu s koncem léta měly na sladce růžovou nebo fialkovou zanevřít. A vůbec se je přitom nemusíte bát kombinovat s vašimi podzimně laděnými vršky. Zmiňovaná růžová si třeba výborně rozumí s khaki odstínem. Klidně k ní tak můžete kontrastně přidat top v army stylu, který bude v příští sezoně aktuální.

Sázka na bílou

Jsou-li na vás barevné kalhoty zkrátka moc, zkuste bílou. Snadno se kombinuje, působí jednoduše, a přesto vám dodá punc neobyčejnosti. Patří sice hlavně k létu, ale v rozumné kombinaci (více než s dramatickou černou se nám líbí s odstíny hnědé nebo třeba vínovou) můžete bílé džíny unosit i na podzim a v zimě.

Černá elegantně i drsně

Alternativou k bílé je černá, ve které budete vypadat elegantněji než v tradiční modré. Černé džíny doplňte podpatky, slušnějším topem, výrazným náhrdelníkem a máte super verzi na večer. Černou ale můžete také ladit do rockovějšího stylu, pomohou vám kotníčkové boty bez podpatků a kožená bundička nebo třeba vesta ze stejného materiálu.

Odvážné potisky

Odvážnější variantou jsou džíny s potiskem. Výborně budou vypadat spolu s jednobarevnými jednoduchými vršky, pokud se ale divokých mixů nebojíte, klidně je spojte s dalším vzorem. Sázkou na jistotu jsou třeba klasické proužky.

ADRESÁŘ:

Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Bershka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat