Přivítejte podzim s novým svetříkem. Koukněte, jaké jsou trendy

Když přijde řeč na podzim, většina žen si jen smutně povzdechne. Jistě, nejspíš se dočkáme řádky deštivých dnů, ale nadcházející sezona má i svoje pozitiva. Třeba skvělou podzimní módu! Pro začátek jsme se zaměřili na nové trendy svetříky, které vás zachrání v prvních chladných dnech.

Stejně jako se v létě neobejdete bez tílek a lehkých topů, chladnější podzim nepřežijete bez více či méně hřejivých svetříků. Přestože jich všechny máme spoustu, každou sezonu tajně pokukujeme po nových úlovcích. Které svetříky se budou nosit letos?

Svetry jako do Alp

Nezbytností by měly být tenčí svetříky v základních odstínech, které vás zachrání ve chvílích, kdy nebudete vědět, čím váš model doplnit. Chybět by vám neměl ani poctivý „severský“ svetr, hrubé pleteniny jsou totiž letos v kurzu. Letos je navíc návrháři modelkám oblékli i k elegantním pouzdrovým sukním. Pokud máte ultra hřejivý svetr i ve vašem šatníku, neschovávejte si ho jen na zimní lyžovačky.

Barvy bodují

Trendem jsou také barvy, nezůstávejte jen u klasických podzimních, ačkoli takovému vínovému nebo lahvově zelenému svetru byste šanci dát měly. Lososová, růžová, teplá oranžová nebo kobaltově modrá vyzkoušejte je na vlastní kůži a sledujte, jak vám sedí.

Neotřelé potisky

Hitem sezony potom budou vzory a potisky. Na potištěné topy a sukně jsme si už zvykli, na svetrech ale působí originálně a jsou navíc neokoukané. Neobjevují se na klasických pletených svetrech, ale na jemnějších materiálech, které můžete nosit na holé tělo nebo jen v kombinaci s tílkem a kabátkem. Velkou oblibu si u návrhářů získaly také roztomilé, leckdy až infantilní svetříky s němými tvářemi. S liškou na prsou stoprocentně zabodujete.

Nýty versus lurex

Na své si přijdou i milovnice army stylu, který dominuje sezoně. Khaki svetříky, často zdobené cvočky nebo drsnými nýty, z vás udělají neohroženou tvrďačku. Ve hře zůstávají i metalické odlesky, které už můžete v šatníku mít – ve velkém se totiž prodávaly i loni. Lurexu se zkrátka ještě nějakou dobu nezbavíme.

Oversize svetry

Trendem, který ocení dámy se štíhlejšími postavami je také „oversize“. Svetry, které působí dojmem, že jsou o dvě velikosti větší, budou vypadat výborně v kombinaci s užšími kalhotami. Oversize svetr dodá vašemu modelu na ležérnosti, noste v rámci městského oblečení. Do kanceláře naopak vybírejte rádoby upjaté svetříky se zdobenými límečky.

ADRESÁŘ:

Bandolera, OD Kotva, Revoluční 4, Praha 1
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sekaná

(1 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat