Kožené kalhoty: Oblečte se 3x jinak podle naší stylistky!

Kožené a koženkové kalhoty se drží už několik sezon mezi top trendy. Pokud se ve vašem šatníku ještě nevyskytují, určitě zvažte jejich pořízení. Vypadají totiž skvěle! Tady jsou 3x jinak!

Jestli zvolíte pravou nebo umělou kůži, je jen na vás. Kalhoty kupujte klidně malinko menší, trochu vám povolí. Pokud s nimi teprve začínáte, zvolte černou klasiku. Módou protřelé dámy ocení vínovou kůži nebo dramatickou červenou. Pakliže chcete kalhoty nosit s trochu delšími vršky, vyberte si kus na pomezí kalhot a legín. Jsou do pasu, takže skryjí bříško a nemají přední kapsy. Teď už se ale pojďte podívat na to, s čím je nosit.

Kontrast s šifónovou halenkou

Módní kontrasty fungují. Pokud zrovna nechcete vypadat jako drsná motorkářka, zkombinujte kalhoty s lehkou šifónovou halenkou. Poloprůsvitné vršky jsou vždycky tak trochu riskantní, nejlépe proto uděláte, když pod halenku zvolíte body v tělovém odstínu nebo barvě vršku. Na denní nošení je body vhodnější, než prosvítající podprsenka. Nezapomeňte na podpatky a pár doplňků, které celek oživí.


Foto: kalhoty (Mango, 899 Kč), halenka (H&M, 700 Kč), body (Marks and Spencer, 999 Kč), boty (bakersshoes.com, 1805 Kč), kabelka (DKNY, 6600 Kč), náušnice (accessorize.com, 499 Kč), náramek (accessorize.com, 499 Kč)

S peplum topem

Zajímavou dvojku tvoří také úzké kalhoty a trendy peplum topy. Ten s dlouhým rukávem můžete nosit samostatně, přes top bez rukávu přehoďte vypasované sáčko. Pokud zrovna nemáte ultra těsný kabát, sáčko se vám pod něj v pohodě vejde. Ležérněji bude peplum top vypadat s přehozeným cardiganem. K této kombinaci rozhodně patří podpatky, vhodný je i náhrdelník. Nebojte se zvolit barevné psaníčko.



Foto: kalhoty (Mango, 899 Kč), sako (Mango, 2300 Kč), peplum top (Topshop, 800 Kč), boty (H&M, 1100 Kč), psaníčko (Mango, 2070 Kč), náhrdelník (H&M, 320 Kč)

S cardiganem a páskem

A do třetice všeho dobrého ležérnější varianta. Kalhoty budou výborně ladit i s volnějšími vršky. Nebojte se topů, které vypadají o velikost větší, hrubých pletených svetrů, roláků nebo jako v tomto případě, delších cardiganů. Pro zajímavější efekt přidejte do pasu tenký pásek a cardigan i s tílkem nebo trikem, které budete mít pod, přepásejte. V tomto případě si můžete obout i boty bez podpatků, ať už jezdecké kozačky nebo kotníčkové boty. Nebojte se spojení černé a hnědé – funguje! Podmínkou je nicméně zvolit světlejší odstín hnědé.


Foto: kalhoty (Mango, 899 Kč), tílko (H&M, 199 Kč), boty (Debenhams, 3999 Kč), vlněný cardigan s páskem (cureuk.com, info o ceně), kabelka (Zara, 1600 Kč), náhrdelník (Debenhams, 499 Kč)

ADRESÁŘ:

Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Marks & Spencer, Václavské nám. 36, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
DKNY, Železná 12, Praha 1
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Debenhams, Václavské náměstí 831/21, Praha 1
Cureuk.com
Bakersshoes.com
Accessorize.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat