Jaké oblečení se hodí k vysokým šněrovacím botám?

27.10.2021 | Krása a móda

Mezi současné módní trendy bezesporu patří i vysoké šněrovací boty. To, jak je nosit a kam se hodí, bývá často oříšek. Přitom je jejich kombinování poměrně snadné, stačí si jen zapamatovat několik základních pravidel. Víte, jaká to jsou?

Vysoké šněrovací boty jsou spíše volnočasová záležitost

Nejhorším módním faux pas je kombinace vysokých šněrovacích bot ke společenskému oděvu. I když mohou být černé a třeba s podpatkem, opravdu jde o obuv, která je vhodná pro volný čas nebo k ležérnímu outfitu do práce. Základním pravidlem tedy je, že vysoké šněrovací boty nepatří na společenské akce, které vyžadují noblesnější nebo formální oděv.

Ačkoli tvar boty i její materiál jsou shodné s elegantními modely obuvi, právě zavazování tomuto typu obuvi ubírá na jejich eleganci a formálnosti. Můžete se o tom přesvědčit v CCC obuvi, kde můžete vysokou šněrovací obuv zakoupit na prodejnách nebo online.

Naštěstí vás to nemusí mrzet, protože vaše oblíbené boty můžete mimo významnější společenské události nosit opravdu kamkoli. Nenapadá vás žádná inspirace? Nevadí, níže najdete pár tipů.

Vysoké šněrovací boty si můžete vzít i k šatům nebo sukni

Ačkoli nejsou vysoké šněrovací boty vhodnou volbou pro společenské události, neznamená to, že byste si je nemohla vzít k šatům nebo sukni. Stačí správně zvolit typ outfitu a příležitost. V případě, že se chystáte třeba na koncert vaší oblíbené kapely, můžete si vzít vysoké šněrovací boty k jakékoli volnočasové sukni, nejvhodnější jsou však modely z denimu. Pokud celý outfit doplníte džínovou bundou, nebo ještě lépe koženou bundou, bude model dokonalý.

Vysoké šněrovací obuvi v kombinaci se šaty se nemusíte bát, ani když vyrážíte do práce nebo do kina, stačí vhodně nakombinovat barvy a doplňky. Nejlépe se s obuví všeobecně kombinují kabelky. Pokud si tedy zvolíte vysoké černé šněrovací boty, zkuste je doplnit černou kabelkou, případně jiným módním doplňkem stejné barvy. Široký výběr vysoké šněrovací obuvi nabízí značka CCC, která ve svých prodejnách i na e-shopu nabízí desítky různých modelů.

Džínsům vysoké šněrovací boty sluší

Naprosto dokonale působí kombinace módních úzkých slim džínsů a vysokých šněrovacích bot. Krásně podtrhnou siluetu a zároveň dodají outfitu odvážný vzhled. K džínsům můžete navíc volit vysokou šněrovací obuv různých barev a stylů, včetně robustnějších modelů. Musíte však pamatovat na to, že čím je bota robustnější, tím méně se hodí k ležérním oděvům a je vhodnější spíše pro sportovní outfit. Robustní vysoká šněrovací obuv se rozhodně nehodí ani k ležérnímu podzimnímu kabátku.

Robustní modely je vhodné kombinovat zejména s rockovou módou. Naopak sportovní vysoká šněrovací obuv je skvělou volbou pro dlouhé procházky po lese nejen za chladného počasí. Skvělou kombinaci s nimi utvářejí třeba oblíbené prošívané vesty. Můžete si však zvolit vysoké šněrovací boty, které se i přes sportovní vzhled budou hodit třeba k oversized kabátům, které jsou velmi oblíbené a poskytují vysoký komfort. Všechny tyto typy vysoké šněrovací obuvi můžete zakoupit v CCC, a to jak online, tak i na desítkách jejich poboček.

Vysoké šněrovací boty sluší zejména ženám se štíhlýma nohama

Další skutečností, nad kterou byste se měla zamyslet, je, zda vám obuv bude slušet. V případě vysokých šněrovacích bot totiž platí, že jsou skvělou volbou pro ženy se štíhlýma nohama. Většina modelů totiž vyniká úzkým jazykem, který by nemusel zakrýt celý prostor mezi tkaničkami, pokud máte třeba širší, svalnatá lýtka, což pak nevypadá zrovna hezky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat