Jak si vybrat ten správný parfém?

05.11.2021 | Krása a móda

Správný parfém na vás dokonale vynikne, zvýrazní vaši krásu a podtrhne črty vaší osobnosti. Jak si ovšem z široké nabídky parfémů vybrat tak, abyste byla s koupí spokojená? V následujících řádcích vám poradíme.

Vhodný parfém podle osobnosti

Patříte mezi ženy, které se oblékají vždy s elegancí a vkusem? Nebo jste vyznavačkou aktivního životního stylu? Právě na tom záleží při výběru toho nejlepšího parfému pro vás. Jiný parfém se totiž bude hodit k romanticky založené povaze, jiný k ženě, která neustále srší množstvím energie a svoji jedinečnou vůni si najdou i ženy, které nadevšechno milují starostlivost o rodinu. Jaké vůně vám tedy budou sedět nejvíce?

Parfém pro elegantní ženy

Elegance se nese ve spojení květů a ovoce. Dopřejte si parfém s bulharskou růží, jasmínem, květy pomerančovníku, lilie, broskve nebo švestky. Ke společenským šatům na večerní příležitosti se hodí také dřevité tóny doplněné o vůni pižma, ambry a sladké vanilky.  

Pro sportovně založené ženy

Ráda sportujete? Jste vždy připravená přijmout nové výzvy k ještě lepšímu výkonu? Novou energii vás nabijí svěže citrusové parfémy. Hledejte jedinečnou souhru tónů limetky, grapefruitu a jiných citrusů. Ve spojení s černým rybízem, malinami, zeleným melounem, kaktusy nebo výraznějšími akordy růžového koření, vetiveru a ambry přispějí navíc k vaší dobré náladě po celý den.

Náš tip: Vybíráte si parfém? A hledáte k němu i vhodné tělové mléko nebo sprchový gel? To všechno najdete v internetovém obchodě Sephora.cz. Sephora Black Friday vás navíc příjemně překvapí svými nízkými cenami.  

Parfém pro romantické povahy

Všem ženám s romantickou povahou doporučujeme typicky ženské květinové vůně. Můžete si vybrat tóny růže, jasmínu nebo exotických květin. Jejich podmanivá vůně doplněná o vanilku, skořici nebo jemnost ovoce probudí vaši fantazii a nechá vyniknout vaši jedinečnou krásu. Jestli se chystáte na večeři s partnerem, můžete sáhnout také po kombinaci s pižmem nebo ambrou.  

Parfém pro energickou povahu

Aktivní ženy, které nenechají nikoho na pochybách, že na to mají, ocení kořenité parfémy.  Do práce zvolte parfém s kombinaci kořením, dřevitých tónů a svěžího ovoce. Na večerní příležitosti si můžete dovolit výraznější vůně.

Nejhezčí parfém pro domácí paní

K některým ženám jednoduše patří vanilka a skořice, které v každém okamžiku navodí pocit pohody. Představují laskavé povahy, při kterých se každý cítí jednoduše jako doma. Dokonale se vám budou hodit i v souhře se sladšími tóny květů a ovoce.

Náš tip: Originální značkové parfémy, toaletní vody a jinou kosmetiku pro ženy i muže nakoupíte v e-shopu Notino.cz, který jste možná předtím znali jako Parfums.cz. Že je značková kosmetika moc druhá? O opaku vás přesvědčí Notino Black Friday nebo jiné slevy.

Parfémy podle ročního období

Výběr vůní záleží také od ročního období. V létě vás budou po celý den osvěžovat tóny citrusů, bylinek a ovoce. Na večerní procházku při západu slunce si můžete vybrat květinový parfém. Ochladilo se? Během podzimních a zimních dní nejlépe vyniknou sytější akordy koření. Stačí si jenom představit pohodu u teplého krbu a ihned ucítíte podmanivé tóny skořice, vanilky a hřebíčků. Preferujete dřevité tóny? Potom vás jistě nezklame vůně cedru, santalového dřeva, dubu nebo vetiveru.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat