Skandální Silvestr: Zkuste naše party líčení!

Silvestrovská noc přímo vybízí k pořádnému skandálu! Postarej se o něj se svým líčením a užijte si parádní párty!

Ohromovat musíte svou bezchybností, ne nedokonalostmi. Vsaďte proto na řadu Match Perfection od RIMMEL London. S její pomocí se můžete rozloučit s nepřirozeným tónem pleti a známkami únavy. A v čem spočívá její tajemství? Ve špičkovém složení nové generace! Moderní technologie Smart-tone se okamžitě přizpůsobí tónu pleti. Modré safírové pigmenty zajišťují preciznější a zářivější barvu. Dalším benefitem je okysličující komplex, jenž umožňuje kůži dýchat, propůjčuje jí přirozeně zářivý vzhled a zajišťuje, aby přirozená barva déle vydržela.

Než na pleť nanesete make-up, použijte podkladovou bázi, která ti vytvoří perfektní základ pro úžasnou a zářivou pokožku. Podkladová báze 5 v 1 obsahuje nejmodernější složení, které zjemňuje, vyhlazuje, projasňuje, zmatňuje a chrání pleť. Jako zázrakem se póry zdají minimalizované, jemné vrásky jsou méně viditelné, lesk je neutralizován a pleť je jemnější – a co víc, zůstává chráněná a cítí se hydratovaná. Vaše pleť bude vypadat – i z naprosté blízkosti – dokonale hladká a jemná.

Nikdy není jednoduché nalézt odstín make-upu, který by perfektně odpovídal vašemu tónu pleti. Make-up Match Perfection se přizpůsobí každému typu a tónu pleti.  Dlouhotrvající složení vydrží až 16 hodin, aniž by docházelo k blednutí barvy. Takže silvestrovská noc se může parádně protáhnout!

Případné nedostatky a známky únavy zakryjte rozjasňovačem a korektorem 2v1. Naneste ho také na místa, kde chcete pleť rozjasnit. Poté pleť poprašte krémovým sametovým pudrem Match Perfection. Jeho složení nádherně splyne s pletí! Balení v sobě navíc ukrývá zrcátko a hebkou houbičku pro drobné úpravy v průběhu celého večera… a noci. Nic nemůže pokazit vaši velkou párty!

Nakonec dodejte tváři trochu zdravě vypadající a přirozené barvy.  Vyzkoušejte tvářenku Match Perfection (č. 002). Její barva se nádherně přizpůsobí tónu vaší pleti a to bez nepřirozeného oranžového efektu opálení. Je to barva, která vám perfektně sedne!

Nejen pleti, ale také očím je třeba věnovat náležitou péči. Hedvábné tvrzené oční stíny Traffic Stopping Baked Trio díky své kombinaci tří nádherných odstínů vytvoří kouzelně dramatický, dlouhotrvající pohled. Sáhněte po odstínu č. 006 (Sharp Turn). Nejprve naneste prostřední z tohoto tria barev na celé víčko. Tím vytvoříte dokonalý základ. Poté nejtmavším odstínem zvýrazněte vnější koutek víčka a barvu protáhněte až k vnější straně obočí. Poslední, nejsvětlejší odstín aplikujte do vnitřního koutku oka a těsně pod obočí. Tím celý pohled nádherně prosvětlíte. Pokud budete chtít dosáhnout ještě intenzivnějšího barevného výsledku, pak vyzkoušejte mokrý efekt! Stačí, když aplikátor před nanesením barvy lehce navlhčíte. Mokrý efekt můžete použít na všechny barvy, nebo třeba jen na jednu, záleží na vás :) . Určitě vás potěší, že tyto super jemné stíny vydrží perfektní až 10 hodin, bez ohledu na podmínky! A pro vaše maximální pohodlí je součástí balení oboustranný aplikátor.

Linie očí zvýrazněte voděodolnou tužkou na oči Scandaleyes. Její jemné a krémové složení přináší sytou barvu a úžasnou výdrž – odolává proti vodě, potu a teplu a drží na svém místě až 10 hodin. Černou variantou se třpytkami (č. 002, Sparkling Black) vykreslete linku podél řas na horním víčku. Směrem k vnějšímu koutku můžete linku zesílit. Stříbrnou tužkou (č. 010, Silver) veďte linku na dolním víčku až k vnitřnímu koutku oka.


Stejně jako celá silvestrovská noc, i vaše řasy musejí být opravdu fantastické. Řasenka Scandaleyes se pyšní unikátním složením obsahujícím extra dávku kolagenu pro plné, bezchybně vytvarované řasy a extra dávku keratinu, díky němuž jsou řasy silné, zdravé a nádherné. Maxi skandální kartáček, který je o 50% větší, hustší a mnohem pružnější, jednoduše dosáhne od jednoho koutka oka k druhému, zachytí každou řasu zvlášť a nezanechává žmolky. Dokonce i ty nejjemnější a nejmenší řasy se díky této řasence stanou nepřehlédnutelnými! Pro dokonalé líčení očí ještě upravte tvar obočí s pomocí tužky na obočí (č. 001, Dark Brown).

Protože jde o skandální silvestrovské líčení, můžete si dovolit zároveň výrazné oči i rty! Nejprve konturovací tužkou na rty Lasting Finish 1000 Kisses č. 004 (Indian Pink) obkreslete linii svých rtů. Pokud je potřeba tvar rtů lehce poupravit, nebojte se toho! Poté rty vymalujte nápadnou a sexy červenou rtěnkou Lasting Finish by Kate č. 001 (Rouge Noir). Na vytváření této kolekce rtěnek se podílela samotná ikona značky RIMMEL London Kate Moss a legendární složení rtěnky je obohaceno o unikátní černé diamanty.

Myslete také na své nehty, které dotáhnou váš párty vzhled k naprosté dokonalosti! Nejprve naneste oranžový lak na nehty 60 Seconds (č. 440, Sun Downer). Ten pak přetřete stříbrným lakem pro popraskaný efekt Crack Your Colour (č. 020, Silver Clash). Po nanesení horní vrstva okamžitě zaschne a vytvoří poutavý popraskaný dojem. Perfektní pro silvestrovskou noc!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat