Oteklé tváře po vánočních oslavách? Pomůže studená voda a spaní na vysoko

Konec roku je náročný také proto, že je poněkud zahuštěn oslavami. Alkoholu konzumují všichni více než obvykle, a po ránu pak bojují s projevy kocoviny a nadměrného pití. Podle amerického listu Huffington Post však lze obejít oteklou zarudlou tvář několika málo kroky, které člověk dodrží.

Předně by měl mít každý na stolku u postele před odchodem na party nachystány zklidňující čistící ubrousky na obličej. Odstraní jimi v noci po příchodu domů make-up a nečistoty, zklidní pleť po bouřlivé noci a dovolí jí dýchat a regenerovat.

Přímo na party je dobré tělu dodat dostatek tekutin. Jimi se nerozumí alkohol, nýbrž čistá voda. Té by měl člověk vypít minimálně dvě sklenice, čím víc váží, počet těchto sklenic úměrně zvýší.

Před ulehnutím je dobré si nastlat vysoko polštáře, spaní s horní polovinou těla nad úrovní té dolní brání otokům v obličeji. Člověk se tak neprobudí s pytlíky pod očima.

Když se s nimi probudí, pak by si měl na oči přiložit vychlazené použité sáčky od černého čaje. Kofein z něj totiž oči odvodní a zklidní.

Rozhodně by se nikdo neměl s kocovinou vrhat do horké sprchy. Naopak, vlažná či studená voda prospěje tělu i pleti mnohem více. Horká voda jen zvýší zarudnutí a otok.

A před odchodem na veřejnost je dobré použít dost hydratujícího krému. Rychle zahladí stopy únavy.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat