Nový chlap, nový vztah a vánoční dárky: Co mu dát a nevyděsit ho?

09.12.2012 | Vztahy

Jste spolu pár dnů či týdnů a Vánoce za dveřmi. Možná už si začínáte lámat hlavu otázkou, co své drahé polovičce, o které toho vlastně ještě tak moc nevíte, darovat pod stromeček.

Ačkoli vám neporadíme, co konkrétně po pár týdnech svému „novému“ partnerovi či „nové“ partnerce darovat, zkusíme vám poradit, co jako vánoční dárek nezvolit.

1. Nic extra drahého

Buďte k sobě naprosto realističtí – možná jste přesvědčeni, že vaše láska, i když trvá jen dva tři týdny, vydrží navěky, přesto je dobré neutratit za vánoční dárek polovinu (plus minus) výplaty. Může se totiž stát, že vztah nevydrží příliš dlouho, ale taky můžete partnera či partnerku přivést do rozpaků (mohou se cítit až příliš „zavázáni“, navíc pokud vám dají jen maličkost, budou mít pocit, že vám něco dluží nebo že si je chcete koupit).

2. Nic extra osobního

Pokud jste spolu opravdu jen krátce, není dobré toho druhého vystrašit něčím velmi osobním – například prstýnkem se společnými iniciály, kalendářem se společnými fotografiemi, přívěskem s vaší fotkou apod. Zkrátka nesmíte tlačit příliš na pilu. Ani o Vánocích.

3. Žádná očekávání

Pokud jsou před vámi první Vánoce s novým partnerem, uvědomte si, že tak jako o dárku pro něj či pro ni uvažujete vy, bude nad ním přemýšlet i on (ona). A může se stát, že zatímco vy považujete měsíc scházení se za významnou dobu, takže koupíte něco většího, vaše druhá polovička bude ve výběru opatrnější a koupí nějakou maličkost. Takže nemějte příliš vysoké nároky – každý dáreček se počítá! Důležité je samotné gesto obdarování, nikoli částka, kterou musel dávající utratit!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat