První polibek, první sex. Kdy "se hodí" skočit mu do postele?

Vy a on. Znáte se teprve chvíli. Víte, kdy se budete poprvé líbat? Nebo za jak dlouho od seznámení mezi vámi dojde k prvnímu sexu? Statistici to spočítali přesně na den! Tipněte si výsledky!

Můžete věřit v lásku na první pohled. Nebo můžete patřit k těm lidem, pro něž láska znamená čas a trpělivost. Ať tak nebo tak, průměrná doba k vyznání lásky druhému je sedm týdnů. A co všechny ty záležitosti před tím?

Musím tě svést

Podle ankety seznamky seekingarrangement.com, jejíž výsledky zveřejnil britský deník Daily Mail, se nově seznámení lidé, jež se ještě nedají považovat za pár, začnou poprvé líbat na druhé schůzce či ke konci týdne, v němž se potkali. První sex se uskuteční maximálně do 14 dnů. Je to na vás nějak brzy? To ještě není všechno!

Miluji tě. Kdy?

Většina lidí představí svůj nový objev kamarádům již po šesti dnech až třech týdnech, náctiletí svoji novou známost představí rodičům nejpravděpodobněji po dvanácti dnech až šesti týdnech. Následuje vyznání lásky, které přichází sedmý týden od seznámení. Tato čísla spatřila světlo světa na základě výpovědí sto tisíc dotázaných.

Dvaadvacetiletá studentka Lija, jedna z návštěvnic zmíněných webových stránek, se nechala slyšet: „Je zřejmé, že každý vztah je jiný, nicméně tyto časové údaje jsou pro mě a mé kamarády při hledání partnera směrodatné.“

Lidem záleží na názoru okolí

Podle ní se nikdo hned nevrhá do náruče neznámé osoby, nicméně povaha člověka se prý dá odhadnout poměrně dobře již po čtyřech dnech. „Víte, pokud tomu dotyčnému věříte a chcete s ním podniknout něco tak intimního jako sex, odhadnete ten správný čas i díky zkušenostem jiných,“ říká. „A jakmile jste si jistí, že mezi sebou a jím máte tu skutečnou sexuální chemii, je vhodná doba na to, aby byl představen vašim přátelům.“

Lija je tak ráda za podobný výzkum, neboť se domnívá, že ukázat nového partnera svému okolí je vždycky ošemetná záležitost. „Nechcete, aby to bylo příliš brzy, protože vaši kamarádi se mohou cítit ohroženi, takže vyčkáváte a čekáte, až si budete jistí.“ No, upřímně, jsou ale tři týdny dostačující?

Rty na rty. Do sedmi dnů!?

Další portál a výzkum, tentokrát v režii serveru LiveScience.com, je ve svých výsledcích přesnější. Uvádí, že od první schůzky trvá 7,8 dne k prvnímu políbení a 12,4 dne k prvnímu sexu. Tento údaj však neplatí stejně po celý rok. V letních měsících se díky uvolněnějším mravům doba milostných pokroků zkracuje, v zimě se naopak může prodloužit.

Tak ono jedině dobře, není kam spěchat. Podle tohoto portálu se za každý den nakazí nějakou pohlavní chorobou 350 tisíc párů, což je informace celkem zásadní. Zní to jako něco z jiného světa, něco, co se nás tady v Čechách netýká. Tedy aspoň navenek. Podle posledního výzkumu sexuologů Weisse a Zvěřiny Češi téměř nepoužívají kondom, čili se na těchto smutných statikách podílejí.

A co vy? Dáte na čísla či svoje pocity?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat