„Smrtelné hříchy“ na prvním rande. Čtěte a zvyšte své šance!

16.10.2012 | Vztahy

První schůzka může být bud velký úspěch, nebo také naprostý propadák. Čeho se vyvarovat, aby se šance na první z možností rapidně zvýšily?

Tak například zapomeňte na…

… sex pár minut po seznámení
O tom, zda se s potenciálním partnerem pomilovat hned ten večer, kdy se odehrála první schůzka, se vedou spory. Záleží na situaci, neexistuje jediné pravidlo. Ovšem zaměnit první rande s prvním milováním se nevyplácí – co si tak muž pomyslí o ženě, která s ním 10 minut po seznámení zamíří do postele? Bohužel, jako perspektivní družku pro dlouhodobý vztah ji uvidí málokterý…

… rodinnou historii
Jistě, při večeři, procházce apod. si budete o něčem povídat a tím něčím budete pravděpodobně vy sami, ale opravdu nemusíte vyprávět historky ze svého dětství, rodinná tajemství atd. Na to je dost času, až se budete znát lépe.

… výslech
A naopak to platí také – nesnažte se potenciálního partnera „proklepnout“ od dětských nemocí až po výši konta. Je to první rande, ne výslech! Otázkami sice dáváte najevo svůj zájem, takže jsou na místě, ale je dobré znát míru.

... SMS maraton
Nadměrné užívání mobilního telefonu není slušné, ani když vyrazíte na vínko s kamarádkami, natož při první schůzce! Takže pro jeden večer mobil pěkně vypněte a plně se věnujte jen svému protějšku!

… předstírání
Snaha zalíbit se druhému může vést k neuvěřitelným herecký, výkonům. Takže v nadšení (a strachu z odmítnutí) odkýváme potenciálnímu partnerovi téměř cokoli („taky jsem vždycky chtěla vidět wrestlingový zápas, určitě…“). Na to pozor, jedná se o hodně krátkodobé řešení – stejně dříve či později vyjde najevo, že jsme si pravdu tak trochu upravily…

… přehlížení varovných signálů
Že se nám někdo na první pohled líbí, ještě neznamená, že bychom měly automaticky předpokládat, že jsme pro sebe stvořeni. Realita může být hodně jiná, a nezřídka se to ukáže již při prvním setkání. Jen nesmíme být slepé k nejrůznějším varovným znamením (hodně toho vypil, uráží svou bývalou přítelkyni nebo o ní naopak nezavře pusu apod.).
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:14
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat