Kdo vám kazí vyhlídky na vztah? Vy!

24.05.2012 | Vztahy

Ptáte se sami sebe, proč vaše první rande málokdy přejdou ve druhou schůzku nebo přerostou v dlouhodobý vztah? Možná se, třeba nevědomky, dopouštíte některé z následujících chyb.

Občas stačí i zdánlivé maličkosti, které váš protějšek dokážou odradit od toho, aby vám zavolal a pozval vás na další schůzku nebo vás začal považovat za potenciální partnerku či potenciálního partnera pro společný život. Takže na co si dát pozor?

Chodíte pozdě

Samozřejmě, občas se stane, že člověk uvízne v zácpě nebo se zdrží v práci a pak se o několik minut opozdí, ovšem stávají-li se pozdní příchody vaším poznávacím znamením, dáváte tím svému protějšku najevo, že vám vlastně příliš nezáleží na tom, kolik s ním trávíte času nebo že na vás musel čekat. Nevědomky tak můžete vzbudit dojem nezájmu o druhého.

Nevnímáte

Zatímco společně večeříte nebo popíjíte, jste duchem nepřítomní, vlastně ani nevíte, co vám váš protějšek vypráví, bez skrupulí si prohlížíte jiné lidi, telefonujete nebo píšete SMS zprávy – zkrátka se věnujete spoustě jiných věcí kromě svého potenciálního partnera/partnerky. Možná to neděláte schválně, třeba jste jen unavení z práce, ale váš protějšek to moc dobře vnímá. Dáváte tím najevo, že vás člověk, sedící naproti vám, vlastně nudí a nezajímá.

Šíříte depresi

Mluvíte o všech hrozných věcech, které se vám v životě staly, stěžujete si na práci, na svou životní situaci, zkrátka jste výrazně negativní. Jistě, život není jen o příjemných chvílích, ale schůzky si máte v první řadě užívat – proč by z ní váš protějšek měl odcházet s depresí?

Moc tlačíte na pilu

Na prvním rande pozvete pana božského/slečnu dokonalou na akci, jež se koná o dva měsíce později, mluvíte o společné dovolené nebo začnete probírat, kolik dětí byste jednou chtěli. Tak raději zadržte – na takové úvahy máte času dost, při prvním setkání jimi svůj protějšek spíše pořádně vyděsíte…

Jste jen vy

Představte si obvyklou konverzaci svých schůzek – není spíše monologem, respektive vaším monologem? Nemluvíte náhodou celý večer o tom, co všechno se vám kdy povedlo, co jste kdy zažili apod.? Snažte se být i dobrým posluchačem, váš protějšek to jistě ocení (ale pozor na opačný extrém – abyste celé rande jen nerozdávali mlčenlivé pohledy).
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat