Chodila byste s menším mužem?

06.12.2011 | Vztahy

„On je tak milej, hezkej a chytrej, jen kdyby byl trochu vyšší!“ Připomíná vám to něco? Pokud zavrhujete muže jen proto, že nedosahuje vaší výšky, možná děláte chybu. Život s menším mužem totiž přináší i několik výhod.

Většinu žen instinktivně přitahují vyšší muži, protože se s nimi cítí v bezpečí, mají pocit, že menšímu muži by se jen těžko stulily do náruče a v případě ohrožení by je nedokázal ochránit. Jak by vám ale potvrdily partnerky převyšující několika centimetry své muže, takovéhle předsudky bývají poměrně daleko od pravdy.

Proč dát šanci méně vzrostlým mužům

Protože většina žen pokukuje spíše po mužích vysokých, jejich menší kolegové nemají zas tolik příležitostí k seznamování a nejspíš tedy nemají tak bohatý milostný život. Proto si budou vztahu (a tedy i vás) pravděpodobně více vážit. Vysoký muž totiž může mít snadno pocit, že má na „milostném trhu“ mnohem větší cenu a novou partnerku si seženou snadněji než méně vzrostlí jedinci.

Obava, že menší muž nedokáže svou partnerku ochránit, je rovněž nepodložená. Existují totiž průzkumy, jež dokazují, že menší muži mají v porovnaná s dlouhány mnohem silnější svaly, rychlejší reakce a také jsou hbitější. Kromě toho jim hrozí nižší riziko zlomenin kostí, ale také třeba kardiovaskulárních nemocí.

Lodičky obujte bez obav

Poměrně často ženy trápí – z pohledu mužů možná trochu iracionální – otázka, zda se při chození s nižším partnerem nebudou muset vzdát svých milovaných podpatků. Samozřejmě, vždy záleží na osobnosti muže, zda by mu nevadilo, že jej žena o hlavu převyšuje, ale většina mužů s tím nemá problém. Navíc, skoro všichni muži se rádi podívají na ženu s krásnýma nohama, k nimž podpatky jistě přispívají. Pak jde výška stranou.

A ono zmíněné mazlení a tulení? Věřte, že když se žena schoulí muži do náruče, nebude ona sama nijak velká, takže i menší muž ji dokáže bez problémů obejmout. A že se budete muset při polibku na rozloučenou shýbat, místo abyste se vytahovala na špičky? Jde jen o zvyk. Katie Holmes to také jistě nevadí…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat