Na která místa zapomenout při první schůzce

16.04.2012 | Vztahy

Chcete být na první schůzce originální, a tak přemýšlíte, kam byste měli s potenciálním budoucím partnerem zajít, abyste neskončili v obligátní kavárně či restauraci? Být neotřelá se vyplatí, ale pozor na tato místa.

Výběr místa pro první schůzku mnohé napoví. Buďte kreativní, ale ze svého seznamu rovnou vyškrtněte následující lokality:

… klub či bar s hlasitou hudbou.

Pokud v nějakém podniku hraje velmi hlasitá hudba, má cenu se v něm scházet? Nebylo by lepší jít někam, kde si můžete v klidu promluvit a alespoň trochu se poznat, aniž byste si museli vykřičet hlasivky a ochraptět na několik dalších dní? Jestliže máte chuť vyzkoušet nějaký nový klub či bar, nejprve se zeptejte známých, jestli ho již někdo nenavštívil, nebo se do něj vydejte nejdříve sama.

… místo, kam jste chodívala s expartnerem.

Takové místo skrývá řadu nástrah – jednak se vám v něm vyrojí vzpomínky, které vám mohou celý večer pokazit, jednak se může stát, že se váš bývalý rozhodne pro návštěvu stejného místa v ten samý večer (vážně myslíte, že se to stává jen ve filmech?), a navíc můžete narazit na někoho, kdo bude až moc sdílný (aneb „jé, to je divný, vidět tě u tohohle stolu s někým jiným než s Petrem“).

… podnik, kde se necítíte dobře.

Možná vás napadlo, že by mohlo udělat dobrý dojem, kdybyste „svůj nová objev“ vzala do té drahé restaurace s přísným dress codem. Jenže pokud byste se v takovém prostředí necítila dobře, nebyla byste sama sebou a váš protějšek by vlastně ani neměl možnost vás poznat. A to je škoda.

… večírek, kde nikoho nezná.

V takové situaci se může dost dobře stát, že zatímco vy budete zaměstnána všemi možnými společenskými povinnostmi a budete se dobře bavit se svými přáteli, on skončí někde v koutku a bude sám upíjet pivo. Navíc nemusí být vůbec připravený vyrazit s vámi někam jako se svou partnerkou (když vlastně ani neví, jestli kdy partneři budete).
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat