Pár tipů pro úspěšné flirtování

19.12.2011 | Vztahy

Abyste dosáhly ve flirtování dokonalosti, chce to určitou praxi. Máme pro vás pět tipů na procvičování…

Jakým „flirtovacím metodám“ muži obvykle neodolají? Vyzkoušejte některou z následujících!

1.    Když se k sobě přiblížíte, podívejte se muži do očí a zhluboka, pomalu se nosem nadechněte. Poté k němu proneste něco ve smyslu, že krásně voní. Pomalé nadechnutí zjemní váš výraz v očích, takže budete vypadat přitažlivěji. Oční kontakt potvrdí vaše zdravé sebevědomí a kompliment prolomí ledy.

2.    Pokud se vám muž zalíbí třeba při nákupech v supermarketu a chcete jej oslovit, zkuste jej požádat, ať vám podá nějaký výrobek z horní police, na který nedosáhnete. Při této žádosti mu svou „neschopnost“ předveďte názorně – vypněte se pěkně na špičkách, budete vypadat sexy. Navíc muži pudově moc rádi zachraňují slečny v nesnázích, takže mu bude dvojitým potěšením.

3.    Jste-li v baru, kde sedí i váš „objekt zájmu“, zkuste objednat dva drinky najednou a poté se s nimi vydejte k „panu Dokonalému“ s tím, že barman popletl objednávku, dal vám dvě pití a vy nyní hledáte někoho, s kým byste se mohla podělit.

4.    Sexy kolega v práci? Zkuste se jej zeptat, kolik je hodin, a v ten samý okamžik jej chytněte za zápěstí, jako byste se chtěla podívat sama. A oba ucítíte to napětí mezi vámi.

5.    Když se dáte se svým vyvoleným do řeči, směřujte svůj pohled na jeho rty. K tomu občas, jakoby náhodou, přejeďte prstem po svých rtech. Vysíláte tím jasný signál.

A co platí obecně pro flirtování? Velmi důležitá je řeč těla, z níž má vyzařovat sebevědomí (nikoli ovšem arogance). Stůjte zpříma, udržujte oční kontakt, v žádném případě nekřižte ruce na prsou a hlavně se usmívejte.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:42
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:14
143 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat